Bίντεο: Η στιγμή που κύματα σκεπάζουν το πλοίο «Άρτεμις»– Το απαγορευτικό απόπλου το έπιασε εν πλω

Κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Σύρου

Υπό εξαιρετικά αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες ταξίδεψε το πλοίο «Άρτεμις» στις Κυκλάδες.

Το πλοίο ξεκίνησε στις 07.00 το πρωί απο Μήλο για Κίμωλο,Φολέγανδρο,Σίκινο,Ιο,Νάξο,Πάρο και Σύρο. Ωστόσο το απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων που εκδόθηκε, το έπιασε εν πλω, με αποτέλεσμα να κριθεί επικίνδυνη η προσέγγισή του σε ορισμένα λιμάνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tσουχτερό κρύο και παγετός έως το τέλος της εβδομάδας – Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι λιμενικές αρχές Φολεγάνδρου, Νάξου, Πάρου και Μυκόνου, ενημερώθηκαν από τον πλοίαρχο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΑΡΤΕΜΙΣ» που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μήλο - Κίμωλο - Φολέγανδρο - Σίκινο - Ίο - Νάξο - Πάρο - Μύκονο - Σύρο - Άνδρο ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών κρίθηκε επισφαλής η προσέγγισή του στους λιμένες Φολεγάνδρου, Νάξου, Πάρου και Μυκόνου.

Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Σύρου όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους από την οικεία λιμενική αρχή μέχρι τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Στο βίντεο και τις φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το aipoutheos.blogspot.gr, μπορείτε να δείτε τη στιγμή που πελώρια κύματα «σκεπάζουν» το πλοίο «Άρτεμις» αλλά και τους επιδέξιους χειρισμούς των πολύ έμπειρων καπετάνιων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top