Αυξάνονται τα μπλόκα των αγροτών – Δείτε σε ποια σημεία έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των παραγωγών - Νέα Ενημέρωση: 21:06

Αυξάνονται και πληθαίνουν τα μπλόκα που στήνουν σε όλη την Ελλάδα οι αγρότες, κλιμακώνοντας έτσι τις κινητοποιήσεις του που θα κορυφωθούν στα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica την 1η Φεβρουαρίου.

Μέχρι στιγμής τρακτέρ έχουν παραταχθεί από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, ενώ την αρχή έκαναν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Καρδίτσας, οι οποίοι τη Δευτέρα έστησαν μπλόκα στο νέο αυτοκινητόδρομο Ε65.

Χθες, στο χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν οι αγρότες από τα Τρίκαλα, που παρέταξαν τα τρακτέρ τους στο κόμβο του Μεγαλοχωρίου και από το Ηράκλειο Κρήτης που έστησαν το μπλόκο τους στο Πραιτώρι.

Σήμερα οι αγρότες της Λάρισας θα αποκλείσουν τον κόμβο Πλατύκαμπου, ενώ μπλόκα στήθηκαν και από τους αγρότες της Ημαθίας, στο σταθμό Μεσσήνης στη Μεσσηνία και στο Γυψοχώρι Πέλλας.

Στο μπλόκο της Ημαθίας μάλιστα,  πρωτοστατούν οι γυναίκες, οι οποίες διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές.

Την Παρασκευή μπλόκα θα στηθούν στη γέφυρα Άρτας, το Σάββατο 27/1, στην Αιτωλοακαρνανία (κόμβοι Συκιάς και Ερμίτσας στο δρόμο Αγρινίου – Μεσολογγίου), την Κυριακή 28/1, στην Ευρυτανία (γέφυρα Αγραφιώτη στο Κρυονέρι) και στην Κοζάνη (γέφυρα Σερβίων), τη Δευτέρα 29/1 τέλος, στη Φλώρινα (Αμύνταιο) και στη Φθιώτιδα (κόμβοι Ανθήλης και Δομοκού).

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top