Η αγάπη του Χρήστου και της Μαίρης που δεν πρόλαβε να ανθίσει! Θρήνος στην Κρήτη για το χαμό του νεαρού ζευγαριού

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του 24χρονου που είδε μπροστά στα μάτια της να σκοτώνεται το παιδί της

Η Μαίρη και ο Χρήστος ήταν δύο νέα παιδιά που έκαναν όνειρα για το νέο ξεκίνημα της ζωής τους μετά από τον αρραβώνα τους τις μέρες των εορτών. Όμως η χαρά μετατράπηκε σε πόνο, καθώς το νήμα της ζωής τους κόπηκε αιφνίδια και βίαια στο τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Διαβάστε επίσης: Ματωμένος αρραβώνας! Λύγισαν μέχρι και οι πυροσβέστες από το θάνατο του Χρήστου και της Μαίρης στα Χανιά

Σκηνές αρχαίες τραγωδίας στην Κρήτη - Άνδρας με την αρραβωνιαστικιά και την πεθερά του «έσβησαν» στην άσφαλτο

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Ο αρραβώνας ζευγαριού που κατέληξε σε τραγωδία - Σοκαριστικές εικόνες

 Ο Χρήστος Στεφανάκης, από τη Χερσόνησο και η Μαρία Κοστίδη από την Τήλο είχαν γνωριστεί πέρσι στη σχολή που σπούδαζαν στην Κρήτη και είχαν ερωτευτεί αμέσως.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε μάλιστα ο Χρήστος είχε πάει για διακοπές μαζί με την αγαπημένη του στην Τήλο, κι εκεί την είχε ζητήσει σε γάμο από τους γονείς της.

Οι αρραβώνες έγιναν τις γιορτινές μέρες, με την οικογένεια της 22χρονης να πηγαίνει στην Κρήτη για να γνωρίσει την οικογένεια του Χρήστου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης όμως όλα σκοτείνιασαν. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, στο οποίο επέβαιναν η κοπέλα του, οι γονείς και η αδελφή της συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες με ένα άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, σε έναν δρόμο που οι Κρητικοί τον έχουν χαρακτηρίσει καρμανιόλα.

Από τις διαλυμένες λαμαρίνες ανασύρθηκαν νεκρά τα δύο ερωτευμένα παιδιά και η 45χρονη μητέρα της Μαρίας.

Ο πατέρας της χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, ενώ η μικρή της αδελφή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη λεκάνη.

(Οι γονείς της Μαρίας)

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του Χρήστου, η οποία επέβαινε σε αυτοκίνητο που προπορευόταν και είδε από τη μια στιγμή στην άλλη το παιδί της να χάνεται στην άσφαλτο μπροστά στα μάτια της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top