Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Κεφαλονιάς! Αυτοκτόνησαν μαζί οι δύο Γερμανοί

Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα της ιατροδικαστού

Σε ταυτόχρονο αυτοκτονία φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού Γερμανών που εντοπίστηκαν νεκροί, μέσα σε μια λίμνη αίματος σε βίλα που νοίκιαζαν στην Κεφαλονιά για τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία ανέλαβε τη νεκροψία – νεκροτομή των δύο σορών ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι.

Διαβάστε επίσης: Ζευγάρι τουριστών βρέθηκε νεκρό στην Κεφαλονιά

Από τα πρώτα ευρήματα υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση τις βραδινές ώρες του Σαββάτου.

«Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε ίχνη πάλης. Έχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας», είπε η κυρία Τσιόλα.

Οι σοροί των δύο άτυχων Γερμανών θα σταλούν αύριο στην Πάτρα, για τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα της κοπέλας, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα, τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί αν είναι τα πραγματικά. Τους δύο Γερμανούς, εντόπισε η ιδιοκτήτρια της βίλας, η οποία πήγε να ανοίξει το σπίτι για να το καθαρίσει, θεωρώντας πως το ζευγάρι, είχε ολοκληρώσει την παραμονή του στην βίλα και είχε αποχωρήσει.

Από τις αστυνομικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι αυτή την ώρα, το ζευγάρι, ηλικίας 30-35 ετών, νοίκιασε, μέσω airbnb, το συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του χωριού, από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους στην Κεφαλονιά.

Επίσης, από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται το ζευγάρι να νοίκιασε το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε από τη Γερμανία, χωρίς όμως ποτέ να το επιστρέψει πίσω, ενώ αντίθετα φέρεται να έχουν αλλαχθεί παράνομα και οι πινακίδες του οχήματος, που στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε, δεν βρέθηκαν μέσα ναρκωτικές ουσίες ούτε άλλα παραισθησιογόνα φάρμακα. Την όλη υπόθεση εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top