Ξινή βγήκε η νυχτερινή έξοδος για 24χρονο! Τον ξυλοκόπησαν άγρια στις τουαλέτες γνωστού κλαμπ

«Αφήστε με να τον σκοτώσω τον αλήτη», φώναζε ο δράστης

Στο νοσοκομείο κατέληξε 24χρονος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους στις τουαλέτες γνωστού κλαμπ της πόλης, όπου διασκέδαζε με την παρέα του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών του νεαρού, ο 24χρονος είχε πάει με δύο φίλες του στο συγκεκριμένο κλαμπ. Λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ ετοιμάζονταν να φύγουν, ο 24χρονος πήγε στην τουαλέτα και λίγη ώρα αργότερα μπήκε κι ένας μυώδης τύπος, ο οποίος έσπρωξε την πόρτα, τον έβγαλε από την τουαλέτα και άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο.

Ο νεαρός έπεσε στο πάτωμα, ο άγνωστος όμως δε σταμάτησε να τον κλωτσά σε όλο του το σώμα. Λίγο αργότερα έφτασαν εκεί άλλοι δύο μυώδεις τύποι, οι οποίοι τον απομάκρυναν, ενώ εκείνος φώναζε «αφήστε με να τον σκοτώσω τον αλήτη».

Σύμφωνα με το policenews, μετά από την επίθεση έβγαλαν τον 24χρονο από το κλαμπ αιμόφυρτο και σε λιπόθυμη κατάσταση και τον πέταξαν στο δρόμο, όπου τον βρήκαν οι φίλες του, οι οποίες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Ο νεαρός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την επίθεση που δέχθηκε, ενώ το πρόσωπό του είναι παραμορφωμένο από τα χτυπήματα και έχει κακώσεις σε όλο του το κορμί.

Όπως έγινε γνωστό υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου για σωματική βλάβη, εξύβριση και προσβολή, ενώ η αστυνομία αναζητά τον δράστη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top