Υπάλληλος της Βουλής και πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στους χούλιγκανς του Μετς

Εκτελεί χρέη οδηγού και συνοδού του αρχηγού κόμματος - Πρώτη ενημέρωση: 11-12-2017 22:18

Πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, οδηγός του και για χρόνια  σωματοφύλακάς του, ο οποίος τον συνόδευε ακόμη  και σε επίσημες εκδηλώσεις  ενώπιων του προέδρου της Δημοκρατίας  στο Προεδρικό Μέγαρο,  είναι ο 37χρονος  ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων  μεταξύ οπαδών που έγιναν έξω από το γυμναστήριο του ΜΕΤΣ το βράδυ του Σαββάτου.

 Η σύλληψη του 37χρονου ήταν άκρως επεισοδιακή. Με το που άρχισε η συμπλοκή των φιλάθλων στο ΜΕΤΣ ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία. Πρώτοι, μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.  Είδαν τους  χούλιγκαν και προσπάθησαν να τους συλλάβουν. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με την αστυνομία ήταν και το μέλος της Χρυσής Αυγής.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πυρπολήθηκαν με βόμβες μολότοφ 7 μηχανές, προκλήθηκαν ζημιές σε πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ έσπασαν και τα παράθυρα του κλειστού γυμναστηρίου.

Ο 37χρονος ο οποίος κατηγορείται για χουλιγκανισμό  εδώ και πάνω από πέντε χρόνια  πληρώνεται με χρήματα του Ελληνικού λαού ως μετακλητός υπάλληλος της Βουλής. Η διορισμός του δημοσιεύθηκε  στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης με αριθμό φύλλου 355 στις 26 Ιουλίου του 2012 όπου εμφανίζεται να εντάσσεται στο γραφείο του Προέδρου της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου. 

Το μεσημέρι συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης το στέλεχος της Χρυσής Αυγής μαζί με άλλους 7 συγκατηγορούμενους του οδηγήθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο αλλά η υπόθεση του πήρε αναβολή.

Ωστόσο το κατηγορητήριο σε βάρος του διαβιβάστηκε στη Βουλή και τώρα παραπέμπεται στο πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης. 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top