Επιμένει ο δικηγόρος που έκραξε τις «πλαδαρές» Ελληνιδές: «Γι’ αυτό ζητώ 170 χιλιάδες ευρώ από την Σκορδά»

Υποστηρίζει ότι δεν έθιξε κανέναν με την ανάρτησή του στο Facebook

Θα αργήσει πολύ να κοπάσει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Θεσσαλονικιό δικηγόρο, Θάνο Καρατσιώλη, ο οποίος έγινε γνωστός από μια ανάρτησή του στο facebook, στην οποία «έκραζε» τις… «πλαδαρές» Ελληνίδες που βγαίνουν στις παραλίες και τη Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης: Ο δικηγόρος που «έκραξε» τις πλαδαρές Ελληνίδες ξαναχτύπησε! Καταθέτει αγωγή εναντίον της Φαίης Σκορδά

Ο δικηγόρος που πέρσι το καλοκαίρι δέχθηκε πυρά για την προσβλητική, σύμφωνα με πολλούς, ανάρτησή του, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και δήλωσε θύμα της απρόκλητης κριτικής της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της, από την οποία ζητά πλέον 170.000 ευρώ μετά από αγωγή που κατέθεσε εναντίον της για ηθική βλάβη.

«Η έκκληση που έκανε μέσα από την εκπομπή της η κυρία Σκορδά το περασμένο καλοκαίρι είναι τρομακτική αν την προσέξετε. Αναφέρεται με τόσο απαξιωτικό τρόπο προς το πρόσωπό μου λες και είμαι κανένας ειδεχθής εγκληματίας, κανένας βιαστής, κανένας παιδεραστής και κάνει έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό να μην εμπιστεύεται εμένα ως δικηγόρο και να μην επισκέπτεται ποτέ εμένα και το γραφείο στο οποίο εργάζομαι. Είναι τρομερό αν το σκεφτείτε», είπε.

(Η ανάρτηση του δικηγόρου που προκάλεσε σάλο)

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Φαίη Σκορδά ξεπέρασε το όριο της δημοσιογραφικής κριτικής.

«Το να ασκείται μια κριτική για ένα κείμενο που ενδεχομένως προσέβαλε την αισθητική κάποιων είναι θεμιτό. Το να ξεπερνιέται αυτό όμως και να γίνονται προσωπικές επιθέσεις προς έναν άνθρωπο και ακόμα χειρότερα επιθέσεις προς την επαγγελματική του ιδιότητα είναι εντελώς έκνομο και γι’ αυτό έκανα αυτή την αγωγή εναντίον της κυρίας Σκορδά», είπε.

(Ο Θάνος Καρατσιώλης)

Επέμεινε μάλιστα ότι η ανάρτησή του στο Facebook ήταν χιουμοριστική για να τη διαβάσουν μόνο οι φίλοι του με τους οποίους συνηθίζει να κάνει … πλάκα και ότι δεν αφορούσε τον υπόλοιπο κόσμο.

Διέψευσε επίσης όσους τον κατηγορούν ότι έκανε αυτή την ανάρτηση για να αποκτήσει τα δικά του πέντε λεπτά δημοσιότητας και ότι  ο ίδιος δεν πίστευε ποτέ ότι θα πάρει τέτοια έκταση το θέμα.

Κατηγόρησε επίσης το ΜΜΕ ότι εκμεταλλεύτηκε την ευθιξία κάποιων χρηστών του ίντερνετ που άρχισαν να αναπαράγουν την ανάρτησή του και κανιβάλισαν το θέμα στο βωμό της τηλεθέασης, ενώ σε ερώτηση γιατί προσέφυγε τώρα εναντίον της Φαίης Σκορδά και όχι το καλοκαίρι, όταν και ειπώθηκαν τα σχόλια που τον ενόχλησαν στην εκπομπή της απάντησε:

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι.  Το χρονικό όριο που έχω από τη νομοθεσία είναι τα πέντε χρόνια. Οι έξι μήνες στους οποίους έκανα την αγωγή είναι λίγο. Επίσης έπρεπε να συγκεντρώσω κάποια στοιχεία για να κάνω αυτή την αγωγή και κάποιες άλλες που είναι στα σκαριά γιατί πρέπει να σας πω ότι η συγκεκριμένη αγωγή μόνο είναι μια μακροσκελέστατη αγωγή 30 σελίδων που για να γραφτεί χρειάζεται κάποιος χρόνος».

Τέλος τόνισε ότι δεν είναι ρατσιστής και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις εύσωμες κυρίες, σημειώνοντας ότι ήταν καθαρά ένα χιουμοριστικό κείμενο που απευθυνόταν μόνο σε φίλους και γνωστούς του.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top