Κλειστά τα στόματα στην υπόθεση αυτοκτονίας της 22χρονης φοιτήτριας - Την εκβίαζαν με ροζ βίντεο

Η μητέρα της ζητά δικαίωση

Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η υπόθεση αυτοκτονίας της νεαρής Γαλήνης από τον 9 όροφο στις εστίες του ΑΠΘ (Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Η Γαλήνη είχε κάνει μια φωτογράφιση και κάποιες από αυτές –γυμνές και ημίγυμνες-ο φωτογράφος-φίλος της, τις ανέβασε στα social media παρά τη θέληση της. Εκείνη ζητούσε επίμονα να κατέβουν. Αυτές τις φωτογραφίες χρησιμοποίησαν και άλλα άτομα.

Η φίλη της νεαρής Γαλήνης, αποκαλύπτει πως το άτυχο κορίτσι, εκβιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από έναν νεαρό. Ισχυρίζεται πως δεν είχε ψυχολογικά θέματα. «Από όταν την γνώρισα μου είχε δώσει την εντύπωση πως είναι ένα παιδί που διψούσε για ζωή. Όμως τον συγκεκριμένο νεαρό που φέρεται να την εκβίασε, τον γνώρισε τον Ιούλιο του 2016. Η  σχέση τους περιοριζόταν μόνο στο σεξ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τελευταίες δραματικές ώρες της φοιτήτριας που αυτοκτόνησε – Προσπάθησε να μιλήσει με τη μητέρα της

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία της φοιτήτριας στο ΑΠΘ - «Την εκβιάζαν με ροζ βίντεο»

Mητέρα 22χρονης φοιτήτριας: «Θα βρω και θα πληρώσουν όσοι οδήγησαν την κόρη μου στην αυτοκτονία»

Η Γαλήνη της εξομολογήθηκε ότι την πίεζε να προχωρήσουν σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις και εκείνη κάποιες φορές αναγκάστηκε να το κάνει καθώς την εκβίαζε ότι θα στείλει το συγκεκριμένο βίντεο στον σύντροφό της, με τον οποίο ήταν πολύ ευτυχισμένη τον τελευταίο καιρό και σχεδίαζαν να πάνε στην Ολλανδία.

«Νιώθω πολύ ικανοποιημένη με την έκβαση της υπόθεσης και με την απόφαση για επείγουσα εισαγγελική έρευνα. Νιώθω δικαίωση. Πρέπει να δικαιωθεί το παιδί μου γιατί δεν είχε ψυχολογικά. Ήξερα πολύ καλά το παιδί μου. Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό», είπε η μητέρα της Γαλήνης στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού επικοινώνησε με την κοπέλα που έμενε στον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ από όπου έπεσε η 21χρονη. Όμως εκείνη δεν ήθελε να πει τίποτα. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, θα πρέπει να ανοίξουν στόματα καθώς ακούγονται πολλά για τη σχέση κάποιων κοριτσιών με μια ομάδα νεαρών που το είχε μάλλον σύστημα να εκβιάζει νέα κορίτσια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top