Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας προκάλεσε ο Ερντογάν

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους λόγω Ερντογάν

Με τεράστια υπομονή θα πρέπει να είναι οπλισμένοι οι οδηγοί στην Αθήνα σήμερα, καθώς ήδη με το που προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της πόλης.

Τα αυτοκίνητα παρέμειναν ακινητοποιημένα για αρκετή ώρα στη λεωφόρο Κατεχάκη, την ώρα που ο πρόεδρος της Τουρκίας κατευθυνόταν προς το Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο star.gr ουρές πολλών χιλιομέτρων που έφταναν μέχρι και τη Μεσογείων, δημιουργήθηκαν στο ρεύμα από την Ηλιούπολη προς το Κέντρο.

Η Τροχαία απέκλεισε σταδιακά την κυκλοφορία στην Αττική Οδό, στον Περιφερειακό του Υμηττού στην Κατεχάκη, στη Μεσογείων, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στο Σύνταγμα.

Κλειστοί είναι επίσης οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής», ενώ μέσα στη μέρα θα κλείσουν και οι σταθμοί «Ακρόπολη» και «Συγγρού - Φιξ».

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά, αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Οι παραπάνω σταθμοί θα ανοίξουν κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ, κατά την ώρα που θα κρίνουν οι επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας. 

Δεν επιτρέπεται επίσης η κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, το Προεδρικό Μέγαρο, το Μέγαρο Μαξίμου και το Ζάππειο. 

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά και οι κάθετοι δρόμοι σε βάθος εκατό μέτρων θα κλείνουν τουλάχιστον μισή ώρα πριν την αναχώρηση της αυτοκινητοπομπής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top