«Πνίγηκε» η δυτική Στερεά Ελλάδα - Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας (φωτο&βίντεο)

Κλειστή η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων από κατολισθήσεις - Κομμένη στη μέση η Αιτωλ/νία - Φούσκωσε η Ερμίτσα

Σοβαρές είναι οι καταστροφές από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την δυτική Στερεά Ελλάδα από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι σοβαρότερες καταστροφές σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν εστιάζονται στην Μακρυνεία και ειδικότερα στο Ζευγαράκι από την υπερχείλιση δυο ρεμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Ποιες περιοχές θα πληγούν από την κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Προβλήματα στην Αττική από τους δυνατούς ανέμους - Από πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας


Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή.

Η εθνική οδός παραμένει κλειστή τόσο στο Κεφαλόβρυσο όσο και στην διασταύρωση Συκιάς , αλλά και στον κόμβο Παναιτωλίου , όπου αστυνομικοί έχουν διακόψει την κυκλοφορία εξαιτίας υπερχείλισης της Ερμίτσας.

Πλυμμηρικά φαινόμενα  υπάρχουν και στην πόλη του Αγρινίου και στο Δοκίμι , όπου πλημμύρησε το ρέμα Τσίτα και έχουν πλημμυρίσει σπίτια!


Video από Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο:

Προβλήματα και στην εθνική οδό Αγρινίου – Θέρμου , στην Παραβόλα , αλλά και στο ύψος των εργατικών κατοικιών της Αγίας Βαρβάρας.

Κλειστή η εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από κατολισθήσεις

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα από τα ξημερώματα χτυπούν τον νομό Αιτωλοακαρνανίας δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Αυτή την ώρα μηχανήματα του δήμου Μεσολογγίου και της Περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων που έχει κλείσει από χώματα που κατέβηκαν από το βουνό.

Πληρώματα της τροχαίας Μεσολογγίου και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκονται από τα ξημερώματα στις περιοχές και συνδράμουν σε βοήθεια.

Υπερχείλιση χειμάρρου στον Κάτω Σταθά Βάλτου-με τρακτέρ άνοιξαν τον δρόμο 

 

Να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου δέχθηκε περισσότερες από 300 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχές βοήθειας, ενώ 10 άτομα που βρίσκονταν σε δυσχερή θέση μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. 

Στην περιοχή του Μεσολογγίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περισσότερες από 40 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, ενώ πέντε άτομα που κινδύνευαν, μεταφέρθηκαν και αυτά σε ασφαλές σημείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top