Aυτή είναι η 55χρονη δικηγόρος που χαροπαλεύει μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια!

Της καρφώθηκε βολίδα στο πόδι

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός η δικηγόρος η οποία δέχθηκε επίθεση στο πόδι με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια.

Η Αναστασία Τσουκαλά υποβλήθηκε σε 6ωρη ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση και την Κυριακή μεταφέρθηκε και πάλι στο χειρουργείο για καθαρισμό στο αριστερό της πόδι που έχει τραυματισθεί.

Η 55χρονη Αναστασία Τσουκαλά είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας σε πανεπιστήμιο του Παρισιού και διορισμένη αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου προστασίας του Πολίτη. Τον Δεκέμβριο του 2014, οι γονείς των Νίκου Ρωμανού και άλλων κατηγορουμένων για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς είχαν δώσει συνέντευξη τύπου διαμαρτυρόμενοι για τη μη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών. Εκεί είχε μιλήσει η Αναστασία Τσουκαλά.

Στην περιοχή των Εξαρχείων τέτοια επεισόδια τείνουν να γίνουν μια καθημερινότητα και πλέον οι αντιεξουσιαστές ρίχνουν ακόμα και ναυτικές φωτοβολίδες που για τους καλά γνωρίζοντες θεωρούνται φονικά όπλα!

Η ναυτική φωτοβολίδα που έκαιγε για ώρα στο πόδι της δικηγόρου, ακριβώς επειδή έχει διάρκεια καύσης, δεν έσβηνε ούτε με τον πυροσβεστήρα που χρησιμοποίησαν πυροσβέστες και αστυνομικοί οι οποίοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά αγνώστων για τον σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου στα Εξάρχεια. Η δίωξη αφορά το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top