Αποκλειστικό video ντοκουμέντο: Ξαναχτύπησαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

Εισέβαλαν σε εταιρία γεωργικών μηχανημάτων

Οι ληστές των χρηματοκιβωτίων ξαναχτύπησαν τα ξημερώματα, αυτή τη φορά σε γνωστή εταιρία γεωργικών μηχανημάτων στα Πατήσια.

Όπως θα δείτε στο video, αν και ζύγιζε πάνω από 150 κιλά, οι κακοποιοί χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να μετακινήσουν το θωρακισμένο χρηματοκιβώτιο από την είσοδο της εταιρίας, έξω στο δρόμο.

Η ληστρική επιδρομή έγινε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα σε γνωστή εταιρία γεωργικών μηχανημάτων που βρίσκεται στα Πατήσια. Οι κακοποιοί παραβίασαν την συρόμενη γκαραζόπορτα στο προαύλιο της εταιρίας και στη συνέχεια άνοιξαν με λοστό την κεντρική πόρτα του κτιρίου.

Όλοι φορούσαν μακρυμάνικες φόρμες, κουκούλες και γάντια για να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ο αρχηγός ανέβηκε αμέσως στον πρώτο όροφο στο λογιστήριο της εταιρίας αναζητώντας το χρηματοκιβώτιο, ενώ δύο από τους συνεργούς του προσπάθησαν αρχικά να σπάσουν μια κάμερα ασφαλείας. Αυτός που κρατούσε τη βαριοπούλα ανέβηκε στους ώμους του συνεργού του και άρχισε να χτυπάει την κάμερα. Έχασε όμως την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.

Στη συνέχεια μπήκαν τρέχοντας στο κτίριο και άρχισαν να σπρώχνουν το θωρακισμένο χρηματοκιβώτιο προσπαθώντας να το κατεβάσουν από τη μαρμάρινη σκάλα.

Την ίδια στιγμή ο οδηγός της συμμορίας έφερε το αυτοκίνητο στην είσοδο της εταιρίας και άρχισε να ετοιμάζει το πόρτ μπαγκάζ.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ληστείας ο αρχηγός της εγκληματικής ομάδας μιλούσε συνεχώς στο κινητό τηλέφωνο. Είχε ανοιχτή γραμμή με κάποιον συνεργό τους που όπως φαίνεται παρακολουθούσε τις συχνότητες της αστυνομίας και τους ενημέρωνε για το χρόνο που είχαν μπροστά τους μέχρι να φτάσουν τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης.

Οι κακοποιοί τελικά έβγαλαν το χρηματοκιβώτιο σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου, το έσυραν μέχρι το δρόμο και το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο. Δύο λεπτά αργότερα κατέφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να διαφύγουν από την Εθνική οδό.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top