Μαραθώνιος ζωής με «Όραμα Ελπίδας» στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Πλήθος κόσμου ενημερώθηκε για την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών και έδωσε δείγμα με μια πολύ απλή και ανώδυνη διαδικασία

Οι πρωταθλητές μαραθωνοδρόμοι επισκέφθηκαν την Πέμπτη το περίπτερο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», ο οποίος άρχισε τις δράσεις του από την έκθεση του αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας στο Κλειστό του Τάε Κβον Ντο.

«Για μας έχει έναν συμβολισμό ο Μαραθώνιος, γιατί θεωρούμε ότι είναι ένας αγώνας ζωής, ένας αγώνας αντοχής και μας θυμίζει πάρα πολύ τον μαραθώνιο όλων εκείνων που ψάχνουν ενα συμβατό δότη, για να σώσουν την ζωή τους» δήλωσε η Ινώ Κωνσταντοπούλου, Γ.Γ του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Πλήθος κόσμου ενημερώθηκε για την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών και έδωσε δείγμα, με μια πολύ απλή και ανώδυνη διαδικασία, ενισχύοντας την προσπάθεια του συλλόγου να σωθούν όσες περισσότερες ζωές είναι δυνατό.

«Φέτος τρέχουμε στον μαραθώνιο της ζωής για να δώσουμε ελπίδα, σε όλα τα παιδιά, στα παιδιά της χώρας μας, να δώσουμε ένα λεπτό από τα τόσα λεπτα ζωής που μας έχουν δοθεί απλόχερα, να δώσουμε λίγο σάλιο να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών» δήλωσε η Μαρία Πολύζου, πρώην πρωταθλήτρια Μαραθώνιου Δρόμου.

«Έστω κι ένα παιδί να σωθεί από αυτήν την προσπάθεια θα έχουμε πετύχει όλοι το μεγαλύτερο μας ρεκόρ» τόνισε ο Νίκος Αρμένης, δημοσιογράφος του Star και Μαραθωνοδρόμος.

Η ενημέρωση του κόσμου και η εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών θα γίνεται μέχρι και το Σάββατο στο περίπτερο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» στο Tάε Κβον Ντο και την Κυριακή στο χωριό των χορηγών στο Ζάππειο.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top