Εικόνες - ντοκουμέντο από το όχημα του Λουκά Παπαδήμου λίγο μετά την επίθεση

Ο τρομοφάκελος που έσκασε στα χέρια του Πρώην Πρωθυπουργού προκάλεσε μεγάλες ζημιές - Νέα ενημέρωση 16:13

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος, λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε στις 25 Μαΐου, φέρνει στη δημοσιότητα ο «Ελεύθερος Τύπος».

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και είναι ευτύχημα που ο πρώην Πρωθυπουργός γλίτωσε από την δολοφονική επίθεση με σοβαρά μεν, αλλά μόνο με τραύματα, στο πόδι, την κοιλιά, το στήθος και τα μάτια.

Ο τρομοφάκελος που έσκασε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου προκάλεσε μεγάλες ζημιές, γεγονός που απαθανατίζεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Σε άλλη φωτογραφία από το εσωτερικό της Mercedes, στο μπροστινό μέρος, όπου καθόταν οι συνοδοί του, οδηγός και συνοδηγός, φαίνεται το σπασμένο παρμπρίζ, ο διαλυμένος καθρέφτης και κομμάτια του τρομοφακέλου στο καντράν, το τιμόνι και το κάθισμα του οδηγού.

Η τρίτη φωτογραφία δείχνει εξωτερικά από την αριστερή πλευρά, το όχημα του Λουκά Παπαδήμου. Πόρτα οδηγού, και η πίσω είναι ανοικτές όπως και το πορτμπαγκάζ. Οι πλαϊνοί αερόσακοι ασφαλείας έχουν ανοίξει όπως αυτοί της οροφής. Φαίνεται σπασμένο το πλαϊνό τζάμι του οδηγού, ενώ στο κάθισμα δίπλα από τον πρώην πρωθυπουργό φαίνονται κάποιες εφημερίδες, αλληλογραφία και πάλι κομμάτια από τον παγιδευμένο φάκελο που ανεφλέγη.

Πάνω σε κολλητική ταινία αυτών των κομματιών χαρτιού, σύμφωνα με το εργαστήριο DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, και σε ανάμιξη βιολογικών υλικών ταυτίστηκε ο «κύριος γενετικός τύπος ατόμου» που εντοπίστηκε πάνω σε πειστήρια που είχε στην κατοχή του ο 29χρονος Κώστας Γιαγτζόγλου αλλά σε αντίστοιχο DNA, το οποίο διαχωρίστηκε σε έναν από τους οκτώ συνολικά τρομοφακέλους, οι οποίοι εντοπίστηκαν την 20ή Μαρτίου 2017 στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι Αττικής και είχαν ως παραλήπτες πρόσωπα ευρωπαϊκών και διεθνών Οργανισμών.

Διαβάστε επίσης: Η κατάθεση του Λουκά Παπαδήμου για την έκρηξη του τρομοδέματος που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top