Σύλληψη 29χρονου για το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανδρών της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό κρησφύγετων - Νέα ενημέρωση 18:31

Στην σύλληψη ενός 29χρονου που κατηγορείται ότι είχε αποστείλει παγιδευμένο με εκρηκτική ύλη φάκελο στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο προχώρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου άνδρες της αντιτρομοκρατικής​. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανδρών της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό κρησφύγετων όπου ενδεχεται να υπάρχουν όπλα και εκρηκτικά. 

Από την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 25 Μαΐου 2017, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ο Λουκάς Παπαδήμος, είχε τραυματιστεί σοβαρά. O κ. Παπαδήμος είχε διακομισθεί στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλευόταν επί τρεις μήνες. Επίσης υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο είχε σταλεί παγιδευμένος φάκελος, ο οποίος εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, αλλά και ένας ακόμη στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά από 36 μέρες νοσηλείας πήρε εξιτήριο ο Λουκάς Παπαδήμος

Σε κατάσταση-ΣΟΚ στον Ευαγγελισμό ο Λουκάς Παπαδήμος-24 ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση δεν θέλει να βγει

Παπαδήμος: «Πίστευα πως είχαν ελέγξει την αλληλογραφία μου»

Επίσκεψη μετά... μουσικής από τον Ρουβικώνα στον Παπαδήμο - ΦΩΤΟ

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 29χρονος νοίκιαζε σπίτι κοντά στην πλατεία Αττικής, και παλιότερα είχε συλληφθεί για επεισόδια στο Πολυτεχνείο. Επίσης φέρεται να έχει σχέσεις με άτομα που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοικία του 29χρονου βρέθηκε σημαντική ποσότητα εκρηκτικών, πιστόλια κι εκατοντάδες σφαίρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top