Αυτόπτης μάρτυρας στο Star για τη νεκρή στον Άγιο Παντελεήμονα: «Την βρήκαμε μες στα αίματα κάτω από το κρεβάτι της»

Είχαν να τη δουν δυο μέρες και ανησύχησαν

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται η βιοτεχνία που εργαζόταν η άτυχη Κινέζα, η οποία βρέθηκε σήμερα νεκρή, σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν ο άνθρωπος που μαζί με το αφεντικό της γυναίκας, ανησύχησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», το αφεντικό της 48χρονης γυναίκας είχε να τη δει δύο μέρες και ανησύχησε που δεν εμφανίστηκε στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα

«Η γυναίκα ζούσε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν πάνω από δέκα χρόνια σε βιοτεχνία φασόν. Εγώ την είδα της Δευτέρα όταν επέστρεψα από το νοσοκομείο, όπου είχα πάει το αφεντικό της, να κλείνει το μαγαζί. Μιλήσαμε για λίγο και πήγε σπίτι της. Την Τρίτη βγήκε το αφεντικό της από το νοσοκομείο και την επόμενη μου είπε ότι είχε εξαφανιστεί», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του Star.

Όπως είπε, αυτό που τους ανησύχησε ήταν ότι δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο, το οποίο δεν έκλεινε ποτέ.

«Τελικά χθες ήρθαμε εδώ στο σπίτι, Μπήκαμε μέσα στο διαμέρισμα, γιατί το αφεντικό της είχε κλειδιά, αλλά δεν είδαμε τίποτα ύποπτο. Φύγαμε και το βράδυ μας πήραν τηλέφωνο ένοικοι της πολυκατοικίας και είπαν ότι βγαίνει έντονη μυρωδιά από το διαμέρισμα. Ήρθαμε πάλι εδώ, μπήκαμε μέσα με τον διαχειριστή κι ένα παιδί που μένει από πάνω, μύριζε πολύ έντονα και τελικά την βρήκαμε κάτω από το κρεβάτι μες στο αίμα, τυλιγμένη και με μια σακούλα στο κεφάλι», είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν μια καταπληκτική κοπέλα, πρόσχαρη και δεν είχε προστριβές με κανέναν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top