Βίντεο σοκ! Καρέ καρέ ληστεία σε βενζινάδικο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Θρασύτατοι ληστές ξυλοκόπησαν άγρια τον υπάλληλο

Σκηνές απίστευτης βίας κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος πρατηρίου υγρών καυσίμων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου εισέβαλαν αδίστακτοι ληστές, τραυματίζοντας τον υπάλληλο και παίρνοντας περίπου 500 ευρώ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Thestival, δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με καλσόν και φορώντας γάντια αιφνιδιάζουν τον υπάλληλο του πρατηρίου που βρίσκεται στην οδό Καραολή και Δημητρίου.

Οι ληστές του ζητούν τις εισπράξεις και μετά αρχίζουν να τον χτυπούν με απίστευτη αγριότητα στο κεφάλι και στο σώμα. Ο ένας από αυτούς τον χτυπά στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου του, ενώ και οι δύο μαζί τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές ασταμάτητα, με τον ίδιο να προσπαθεί να προστατευθεί.

Τελικά οι ληστές έφυγαν, παίρνοντας περίπου 500 ευρώ, ενώ αστυνομικοί της ομάδας Ζ βρήκαν τον υπάλληλο τραυματισμένο και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για τους δύο αδίστακτους ληστές να επικοινωνήσει με την Άμεση Δράση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top