Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος που εκτελέστηκε στο γραφείο του στα Εξάρχεια – Το προφίλ του

Είχε χειριστεί μερικές από τις σοβαρότερες υποθέσεις - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:17

Ένας από τους καλύτερους δικηγόρους της Αθήνας και πολύ συμπαθές πρόσωπο στο δικηγορικό σώμα ήταν ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιου 154.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Όπως μετέδωσε ο Παναγιώτης Στάθης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, γιος του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νώντα Ζαφειρόπουλου, υπήρξε υποψήφιος Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, ενώ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του δικηγορικού συλλόγου, έχοντας χειριστεί δεκάδες σοβαρές υποθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονήθηκε ο γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νώντα Ζαφειρόπουλου - Τα πρώτα πλάνα απο το σημείο

Μάλιστα όπως είπε ο Παναγιώτης Στάθης, χθες είχε επικοινωνήσει μαζί του για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων και την απαλλαγή των κατηγορουμένων στην οποία ήταν συνήγορος υπεράσπισης.

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ήταν επίσης συνήγορος υπεράσπισης του Θωμά Λιακουνάκου, στην υπόθεση της Εnerga Hellas Power, και είχε διαχειριστεί δεκάδες υποθέσεις.

Δειτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ΕΔΩ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top