Αμέλεια και όχι δόλος ο θάνατος της άτυχης Ντιάνας λέει η δικηγόρος του αγγειοχειρουργού

Δηλώνει μετανιωμένος και διαλυμένος

Αμέλεια και όχι δόλος ο θάνατος της μεσίτριας

Τον κίνδυνο επηρεασμού του δικαστηρίου σε βάρος του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για το θάνατο της 36χρονης μεσίτρια, μητέρας τριών παιδιών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει η υπόθεση, επισημαίνει η δικηγόρος του, Βασιλική Μαρινάκη με επιστολή της στη Real News.

Όπως υπογραμμίζει η κυρία Μαρινάκη, από κανένα έγγραφο δεν προκύπτει ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα.

Η ίδια σημειώνει ότι ο πελάτης της είναι συντετριμμένος και διαλυμένος για τον θάνατο της 36χρονης μητέρας .

Στην επιστολή της η συνήγορος του αγγειοχειρουργού αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «εδώ και πέντε μήνες δίνονται στη δημοσιότητα έγγραφα της δικογραφίας που μερικά είχαν και χειρόγραφες σημειώσεις της αντιδίκου πλευράς, τα οποία τουλάχιστον στο στάδιο της ανάκρισης είναι απόρρητα, χωρίς καμία απολύτως συναίνεση ή γνώση του φερόμενου ως δράστη», ενώ καταγγέλλει ότι «τονίζονται επιλεκτικά σημεία τα οποία τον ενοχοποιούν και αποσιωπώνται αυτά που καταδεικνύουν πως ό,τι συνέβη, συνέβη από αμέλειά του και όχι από δόλο».

Αναφερόμενη μάλιστα στον πελάτη της η κυρία Μαρινάκη τονίζει ότι «είναι συντετριμμένος και κυριολεκτικά διαλυμένος από το θάνατο της κοπέλας».

«Μέσα από το κελί της φυλακής εύχεται καθημερινά να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω ή να ζούσε η κοπέλα και να είχε πεθάνει αυτός», σημειώνει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top