Πάτρα: Ανυπόμονο αγοράκι γεννήθηκε στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου - Βίντεο

Μητέρα και μωρό είναι καλά στην υγεία τους

Ένα ανυπόμονο αγοράκι γεννήθηκε στο προαύλιο του Γενικού Νοσοκομείου της Πάτρας, κάτω από συνθήκες που θα μείνουν αξέχαστες στους γονείς του.

Ο άνδρας που θα δείτε στο βίντεο κρατάει στην αγκαλιά του ένα νεογέννητο αγοράκι που ήρθε στον κόσμο μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών του, λίγο πριν η μητέρα του περάσει το κατώφλι της μαιευτικής κλινικής στο νοσοκομείο της Πάτρας. Την ίδια ώρα, στο πίσω κάθισμα του οχήματος η λεχώνα δέχεται εξαντλημένη από την υπερπροσπάθεια τις πρώτες βοήθειες.

Η δημοσιογράφος Ελένη Παρασκευοπούλου περιγράφει ότι «η ώρα του τοκετού είχε έρθει και οι γονείς ξεκίνησαν για το νοσοκομείο. Έφτασαν εκεί, με τους πόνους που είχε η γυναίκα να είναι πολύ δυνατοί, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να βγει από το αυτοκίνητο. Άμεσα ενημερώθηκαν οι γιατροί, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο μαζί με νοσηλευτικό προσωπικό και η γυναίκα γέννησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου».

Μετά τον τοκετό, μαμά και μωρό μεταφέρθηκαν από το πάρκινγκ στην κλινική του νοσοκομείου, ενώ το αγοράκι που γεννήθηκε κάτω από τόσο περιπετειώδεις συνθήκες είναι υγιέστατο και ύστερα από λίγες μέρες θα πάει στο σπίτι του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top