Οι πρώτοι των πρώτων στις φετινές πανελλήνιες εκμυστηρεύονται τα όνειρά τους στο STAR

Κάποια παιδιά με τις επιδόσεις τους έσπασαν τα κοντέρ

Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλήνιες μιλούν για την μεγάλη επιτυχία τους και εκμυστηρεύονται τα όνειρά τους στο STAR.

Κάποια παιδιά με τις επιδόσεις τους έσπασαν τα κοντέρ. Η Μυρσίνη Χαμακιώτη για παράδειγμα, από το πειραματικό Λύκειο Λάγγουρα, μπήκε πρώτη στην Ιατρική της Πάτρας με 19.600 μόρια και η είδηση της επιτυχίας της, την βρήκε στη Σκόπελο να κάνει τις διακοπές που τόσο είχε ανάγκη.

O Δημήτρης Βόσσος, τερματοφύλακας στον Ηλειακό Λεχαινών δεν σταμάτησε όσο διάβαζε να παίζει μπάλα, στερήθηκε όμως όλα τα υπόλοιπα. Φόρτσαρε στο διάβασμα και έγινε το αστέρι της Ηλείας, περνώντας πρώτος στη Νομικής Αθηνών με 19.485 μόρια.

Το συστηματικό διάβασμα και οι επαγγελματικοί στόχοι είναι τα μυστικά του Παναγιώτη Μυστακίδη από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος μπήκε πρώτος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Ο 17χρονος αριστούχος συνδύασε την αγάπη του για τα μαθηματικά με τη φυσική, ενώ έγινε δεκτός και στο Πολυτεχνείο της Ζυρίχης.

Η Ηρώ Τσαρμποπούλου από την πλευρά της  ήταν η πρώτη στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στην Αθήνα.

Οι δίδυμοι Θοδωρής και Χρήστος Ιωαννίδης παραδόξως διάβαζαν χωριστά αλλά πέρασαν μαζί στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών τους Αριστοτελείου.

Όσο για την 18χρονη Κορίνα Διγαλάκη σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της σαν τον τυφώνα, αλλά την κέρδισε το εξωτερικό. Έπιασε 19.574 μόρια αλλά βρίσκεται ήδη στο  mit που έγινε δεκτή ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες υποψηφίους και θα σπουδάσει μαθηματικά.

Ανάμεσα στους αριστούχους κι ένας πολύτεκνος ιερέας, ο Βασίλειος Σπηλιόπουλος, εφημέριος στο χωριό Βεσίνι των Καλαβρύτων, ο οποίος μπήκε από τους πρώτους στη Φιλοσοφική της Πάτρας.

Δείτε στο βίντεο τι είπαν στο STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top