Προσοχή! Μαϊμού διαγωνισμός με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στο διαδίκτυο-Αντέδρασε η Aegean Airlines

Δείτε την ανακοίνωση της γνωστής εταιρίας για να μην την πατήσετε

Μαϊμού διαγωνισμός με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια

Την αντίδραση της Aegean Airlines προκάλεσε ψεύτικος διαγωνισμός που «τρέχει» εδώ και μέρες στα social media, με έπαθλο υποτιθέμενα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια της εταιρίας.

Αρκετοί χρήστες του Facebook έπεσαν στην παγίδα αναδημοσιεύοντας την σελίδα του δήθεν διαγωνισμού, προσδοκώντας να κερδίσουν τα εισιτήρια.

Η εταιρία ωστόσο ξεκαθαρίζει με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ότι ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς την άδεια της και εφιστά την προσοχή των χρηστών, ώστε να μην πατούν οποιοδήποτε σχετικό σύνδεσμο και να μην μοιραστούν το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας". 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top