Θρήνος στη Χαλκιδική για τον 24χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκε σε νερόμυλο στη Λιβαδειά (φώτο, video από το σημείο)

Ο άτυχος Χρήστος σκαρφάλωσε για να βγάλει μια φωτογραφία με αποτέλεσμα να πέσει και να πεθάνει ακαριαία

Aυτός είναι ο 24χρονος που σκοτώθηκε στη Λιβαδειά

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής από τον ακαριαίο θάνατου του 24χρονου Χρήστου Μπακόλα, ο οποίος σκοτώθηκε την Κυριακή λίγο πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Ο νεαρός από την Χαλκδικική, είχε ταξιδέψει εκεί προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν το άσχημο παιχνίδι που του επεφύλασσε η μοίρα.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο άτυχος Χρήστος ταξίδευε με το πούλμαν των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, όταν νωρίς το μεσημέρι, έφτασαν στο χωριό Κρύα της Λειβαδιάς που είναι ένα τουριστικό μέρος με ταβέρνες και κατέβηκαν για να φάνε το μεσημεριανό τους αλλά και να χαλαρώσουν λίγο από το ταξίδι.

Στο σημείο εκείνο βρισκόταν και ο μοιραίος όπως αποδείχτηκε νερόμυλος, ο οποίος εντυπωσίασε τον Χρήστο.

Έτσι θέλησε να μπει μέσα για να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία. Ωστόσο δεν υπολόγισε καλά και μόλις πάτησε πάνω στη φτερωτή του νερόμυλου, εκείνος γύρισε απότομα και αστραπιαία ο 24χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα μεταλλικά τοιχώματα του.

Τραγική ειρωνία; Η μητέρα του δεν γνώριζε ότι ο γιος της είχε ταξιδέψει στη Λιβαδειά για να δει τον ΠΑΟΚ, και έτσι όταν οι αστυνομικοί της τηλεφώνησαν για να την ενημερώσουν ότι είναι νεκρός, έπαθε σοκ καθώς νόμιζε ότι είναι στο δωμάτιο του και κοιμάται.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ο Χρήστος βοηθούσε στην οικογενειακή επιχείρηση (ένα φούρνο) και αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό με τον οποίο ασχολούταν.

Ο θάνατός του, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μόλις 24 ετών Χρήστος έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Καλό παράδεισο Χρήστο!

Με ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον άδικο χαμό του οπαδού της.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!

Καλό Παράδεισο Χρήστο!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top