Μετά τα Μάλια και ο Κάβος της Κέρκυρας διώχνει τους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες

Η Daily Mail τα...βάζει με τους νεαρούς Άγγλους που έρχονται στο νησί και μεθούν μέχρι τελικής πτώσης

Μετά τα Μάλια στην Κρήτη και ο Κάβος της Κέρκυρας διώχνει τους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες  που μεθούν και βγαίνουν εκτός ελέγχου στις διακοπές τους στο νησί.

Εικόνες νεαρών βρετανών τουριστών να πίνουν μέχρι τελικής πτώσης κάνουν το γύρο του Διαδικτύου. Δεκάδες νέοι ημίγυμνοι, λιπόθυμοι από την κατανάλωση ...τόνων αλκοόλ βρίσκονται σωριασμένοι σε πεζοδρόμια, σκάλες, τουαλέτες δωμάτια.... η κατάσταση αυτή ανάγκασε τους κατοίκους να λάβουν  δραστικά μέτρα, δηλαδή να διώξουν από το νησί τους Βρετανούς τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας για να…  ξεσαλώσουν!

Όπως χαρακτηριστικά είπε επιχειρηματίας της περιοχής στο Star, «Ο κόσμος εδώ γενικά παραφέρεται, από το να είναι πού μεθυσμένοι έως το να γίνουν πολύ βίαιοι. Οι περισσότεροι θα χαλάσουν λεφτά για το αλκοόλ. Τα ποτά αντί να πωλούνται 5 και 6 ευρώ πωλούνται 5 σεντς».

Σε δημοσίευματά της η Daily Mail τα βάζει με τους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες που βγαίνουν εκτός ελέγχου στον Κάβο. Σε δημοσίευμά της με τίτλο Γιατί η Κέρκυρα σταματά τα βρετανικά πακέτα αναφέρει: «Κάποτε ήταν  ένα  νησί διακοπών που  αγαπούσαν  οι οικογένειες, τώρα αυτό έχει ξεπεραστεί από μεθυσμένους. Οι ντόπιοι αντιδρούν και θέλουν να πάρουν την τουριστική αγορά πίσω».

Για να συμμορφωθούν οι νεαροί τουρίστες, οι αρχές αποφάσισαν να αυξήσουν τις περιπολίες στον δρόμο όπου βρίσκονται τα νυχτερινά κέντρα. Όταν εντοπίζουν τουρίστες να εισπνέουν ακόμα και μπαλόνια με αέριο γέλιου τους ελέγχουν εξονυχιστικά. Ορισμένοι επιχειρηματίες έβαλαν ωράριο στις ώρες που παίζουν μουσική στα κλαμπ. Ο Κάβος παραδειγματίστηκε από τα Μάλια της Κρήτης που μπλόκαραν φέτος 10.000 βρετανούς τουρίστες που ήθελαν να έρθουν διακοπές στο νησί.  

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής δήλωσε : «Αν είναι δυο βρετανοί τρεις βρετανοί πέντε βρετανοί -μιας και μιλάμε για βρετανούς-  δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, αν είναι όμως 150 και 200 και κατεβαίνουν ένα κεντρικό δρόμο τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Δεν θεωρούμε ότι  αξίζουμε αυτό τον επισκέπτη. Θεωρούμε ότι φταίει αυτός που του πουλάει  αυτό το προιόν».

Οι κάτοικοι στον Κάβο δηλώνουν ότι λόγω των μεθυσμένων τουριστών, οικογένειες που βρόσκονται για διακοπές στην περιοχή  φεύγουν άρον άρον ζητώντας τα χρήματά τους πίσω. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top