Κι όμως συνέβη! Καρκινοπαθής παρακάλεσε το γιατρό του να τον κρατήσει στη ζωή για να «σώσει» τη γυναίκα του

Περίμενε να πεθάνει μέχρι να κλείσει τα 55 για να μπορέσει να πάρει τη σύνταξη - Πρώτη ανάρτηση: 08:42

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι συμμετείχαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στη Λάρισα, όταν ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Α.Ξ.Ι.Α, κ. Απόστολος Παπαπαρίσης αποκάλυψε ότι καρκινοπαθής παρακάλεσε τον ογκολόγο του να τον κρατήσει στη ζωή με μηχανική υποστήριξη μέχρι η γυναίκα του να κλείσει τα 55 και να μπορέσει να πάρει ολόκληρη τη σύνταξη χηρείας.

Θέλοντας να καταδείξει τις καθημερινές τραγωδίες που εκτυλίσσονται σε οικογένειες όταν φεύγει ο σύζυγος, δημιουργώντας πολλές φορές και ζήτημα επιβίωσης, ο κ. Παπαπαρίσης εξιστόρησε στο δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας την ιστορία ενός στρατιωτικού από τα Τρίκαλα που χτυπήθηκε από τον καρκίνο.

«Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκεφτόταν, τι θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών. Παρακάλεσε λοιπόν το γιατρό του να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών. Αναρωτιέμαι βέβαια, τι άνθρωποι γίναμε», είπε ο κ. Παπαπαρίσης.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top