Σοκάρει μαρτυρία για τη «φόνισσα του Κορωπίου»-Είχε αγοράσει μαχαίρι για κρεοπώλες

«Όταν έφτασα στο σπίτι, ήταν σαν κάποιος να είχε σφάξει μοσχάρι. Όλο το τσιμέντο και το τοιχίο είχε αίμα»

Η φόνισσα του Κορωπίου και το μαχαίρι ξεκοκαλίσματος

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στο Κορωπί, που είχε ως αποτέλεσμα μια γυναίκα και μάνα δυο παιδιών να βρίσκεται στο χώμα, και άλλη μια γυναίκα (επίσης μάνα δυο παιδιών) στη φυλακή.

Το άγριο φονικό είχε γίνει στις 3 Αυγούστου του 2016 για τα μάτια του 41χρονου Γιάννη Θεοδωρή, καθώς ο ίδιος διατηρούσε σχέσεις και με την δολοφονημένη 35χρονη σύζυγό του και με την 27χρονη σύντροφό του Νικολέτα Παπαϊωάνου.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, κατά την απολογία της, η «φόνισσα του Κορωπίου» είπε –μεταξύ άλλων- πως «δεν θυμάμαι, είχα θολώσει, τρελάθηκα!» όταν ρωτήθηκε πως έγινε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε τον 41χρονο εραστή της και πατέρα των παιδιών της, ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ-ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΝΟ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ

Κατά την διάρκεια της δίκης που διεξάγεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ακούστηκε και η σοκαριστική μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη μαγαζιού με είδη οικιακής χρήσης.

Τα όσα είπε, «καίνε» την 27χρονη «φόνισσα του Κορωπίου», καθώς κατέθεσε ότι μία ημέρα πριν το φόνο, είχε αγοράσει από το μαγαζί του «επαγγελματικό μαχαίρι» για «ξεκοκάλισμα», που χρησιμοποιούν μόνο κρεοπώλες! 

Συγκεκριμένα κατέθεσε:

«Είναι μαχαίρι επαγγελματικό που ξεκοκαλίζει, δεν το αγοράζουν για το σπίτι, το αγοράζουν για κρεοπωλεία. Έχει στενή λάμα και χρησιμοποιείται γι' αυτό το λόγο» είπε ο μάρτυρας και προσέθεσε: «Η κατηγορούμενη ήρθε και μου ζήτησε ένα μαχαίρι ξεκοκαλίσματος, τίποτα άλλο. Υπέθεσα ότι ήταν από κάποιο μαγαζί. Είναι εξειδικευμένο μαχαίρι». 

Ένας άλλος μάρτυρας και γείτονας του θύματος, ανέφερε επίσης ότι «η αυλή τους είχε γεμίσει με αίματα, σαν να είχε κάποιος σφάξει ένα μοσχάρι».

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Έχω δει την κατηγορουμένη δύο με τρεις φορές στο συνεργείο του Γιάννη, που είναι 30 μέτρα από το σπίτι. Την είδα και στο περιστατικό που δικάζετε. Κάθε απόγευμα πάω βόλτα το σκύλο μου. Δύο λεπτά πριν, είχα δει τον ντελιβερά που έφερε σουβλάκια στην οικογένεια. Δυο λεπτά μετά, η κατηγορουμένη ήρθε με ένα γκρι αυτοκίνητο στο συνεργείο και άρχισε να λογομαχεί με τον Γιάννη. Όταν έφτασα στο σπίτι, δύο με τρία λεπτά μετά, άκουσα να λογομαχεί με τη θανούσα. Πήγα προς το συρματόπλεγμα και είδα ότι είναι οι δύο κοπέλες που λογομαχούν. Η πόρτα ήταν ανοιχτή. Επειδή είχε ησυχία άκουσα ότι βρίζονταν. "Φύγε από το σπίτι μου" έλεγε το θύμα στην κατηγορουμένη. Η μία έλεγε την άλλη βρώμα και π..... Έβλεπα και κινήσεις των χεριών τους, όπως χτυπά κάποιος κάποιον άλλον. Τα δυο αγόρια κλαίγανε και φώναζαν στη αυλή. Ήρθε ο Γιάννης με το αγροτικό αυτοκίνητο και άρχισε να βρίζει. Η κατηγορουμένη βγήκε τρέχοντας, μπαίνει στο αυτοκίνητο, μαρσάρει και φεύγει. Η μαμά έχει αίματα, φώναζε το ένα αγόρι"».

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος, στο σπίτι του θύματος. Είπε στην κατάθεσή του:

«Όταν άκουσα το αγόρι να λέει για αίματα, κατάλαβα ότι έπρεπε κάτι να κάνω. Αποφάσισα να πάω εκεί, άκουσα το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Γιάννη. Ίσως θα έπρεπε να πάω πιο νωρίς, νιώθω κάποιες τύψεις. Τα παιδιά φώναζαν "μαμά, μαμά". Εδώ ήρθα μόνο για την σκοτωμένη την κοπέλα. Θα ήταν αμαρτία να μην ερχόμουν αφού το είδα, το είχα πει στον πατέρα της ότι θα ερχόμουν. Όταν έφτασα στο σπίτι, ήταν σαν κάποιος να είχε σφάξει μοσχάρι. Όλο το τσιμέντο και το τοιχίο είχε αίμα. Είδα αίμα, παντόφλες γυναικείες, γυαλιά ηλίου και σουβλάκια πεταμένα. Μαχαίρι δεν είδα εκεί, ήμουν μέσα στην αυλή και έμαθα ότι το μαχαίρι είχε πεταχτεί απ' έξω... Η θανούσα ήταν χαμηλών τόνων, όλη η οικογένειά της είναι χαμηλών τόνων. Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με κανέναν».

Συγκλονιστική ήταν όμως και η κατάθεση της ψυχολόγου της αστυνομίας, που εξέτασε τα δυο ανήλικα παιδιά του θύματος, Θεοδώρας Παπασπαλά. 

Τα δυο παιδιά είδαν την μητέρα τους να δολοφονείται μπροστά στα μάτια τους από την 27χρονη Νικολέτα.

Απο την κατάθεση της ψυχολόγου αναδείχθηκαν όλα όσα βίωσαν αυτά τα παιδιά, που, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, για μεγάλο διάστημα ζούσαν και εκείνα μια «κόλαση», εξαιτίας της παράλληλης σχέσης που διατηρούσε ο πατέρας τους με την 27χρονη κατηγορουμένη, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και δύο παιδιά. 

Κατά την κατάθεση της στο δικαστήριο, η ψυχολόγος μετέφερε όσα της περιέγραψε ο μεγάλος γιος του θύματος, που μαζί με τον αδελφό του βίωσαν το φρικτό έγκλημα και έφτασαν μάλιστα στο σημείο να φωνάζουν στην κατηγορουμένη να μην σκοτώσει τη μητέρα τους! «Το παιδί, ο μεγαλύτερος γιος είχε σιωπηρά απόλυτη γνώση του τι συνέβαινε» είπε στο δικαστήριο η ψυχολόγος, για να παραθέσει στη συνέχεια την «εξομολόγηση» που της έκανε ο ανήλικος, μιλώντας της για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφεραν τη μαχαιρωμένη μητέρα του στο Κέντρο Υγείας. 

«Ο μεγαλύτερος γιος που ήταν πιο επικοινωνιακός, μου είπε πως η μαμά του πότιζε και κάποια στιγμή άκουσαν φωνές. Όπως μου είπαν τα παιδιά, είδαν μια γυναίκα πάνω από τη μαμά τους να κρατάει ένα μαχαίρι. Είδαν τη μαμά τους να έχει κηλίδες αίματος. Προσπάθησαν να πάρουν το μαχαίρι από τη δράστιδα. Το ένα παιδί το κατάφερε και τότε εμφανίστηκε ο πατέρας τους, έβαλαν τη μαμά στο αυτοκίνητο  και έφυγαν. Δεν είχαν σαφή εικόνα για την μητέρα τους, αν βρισκόταν στη ζωή. Μου είπαν πως μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένα μωρό (σ.σ της κατηγορουμένης). Το μικρό ήταν κουρνιασμένο. Ο μεγάλος γιος μου είπε ότι είχε ξαναδεί αυτή τη γυναίκα (σ.σ. την κατηγορουμένη) και πως προϋπήρχαν και άλλα συμβάντα. Μια φορά μου είπε τους απειλούσε κρατώντας ένα μπιτόνι και λέγοντας τους "θα σας κάψω". Άλλη είδα φορά είδαν την μητέρα τους με κολάρο, γιατί την είχε χτυπήσει». 

Ακόμη, η ψυχολόγος ανέφερε για το παιδί: «Είχε όλη την πληροφορία χωρίς να έχει ζητήσει να μάθει. Για το μωρό στο αυτοκίνητο μου είπε: "Πιστεύω ότι μπορεί να είναι αδελφάκι μου". Και κάτι ακόμη που με συγκλόνισε και δε θα το ξεχάσω ποτέ: "Σκέφτομαι ότι δεν φταίει ούτε αυτό και ότι θα ζήσει όλα όσα έζησα και εγώ"». 

Η δίκη συνεχίζεται.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top