Μαθητές στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Παιδιά που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «ΛΥΣΙΑΣ», βραβεύτηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Παιδιά που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «ΛΥΣΙΑΣ», που διοργανώνουν κάθε χρόνο τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, βραβεύτηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων και προσέφεραν ένα συμβολικό ποσό για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου «Ελπίδα».

«Μέσα από μια ευχάριστη και πραγματικά πολύ χρήσιμη παιδαγωγική διαδικασία που είναι ο "ΛΥΣΙΑΣ", βοηθάμε τα παιδιά που δεν είναι τόσο τυχερά όσο τα δικά μας και ερχόμαστε και στηρίζουμε την προσπάθεια της "ΕΛΠΙΔΑΣ" που αυτό που κάνει είναι πραγματικά καινοτόμο πρωτοποριακό και δυναμικό», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δούκας, Διευθύνων Σύμβουλος Εκπαιδευτηρίων Δούκα:

Ο «ΛΥΣΙΑΣ» είναι Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet, ο οποίος οργανώνεται κάθε χρόνο από το 1997 και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Σκοπός είναι η ευγενής άμιλλα μεταξύ μαθητών και μαθητριών, σε θέματα τα οποία σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά τους και τις σχολικές γνώσεις, ενώ  προωθώντας την ιδέα «Παίζω και Βοηθάω», ενισχύει την κοινωνική προσφορά.

«Θα ήθελα να τους συγχαρώ όλους γιατί με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό "ΛΥΣΙΑΣ" στηρίζουν το έργο μας και τα παιδιά μας λαμβάνουν το συγκινητικό μήνυμα της αλληλεγγύης και της ευαισθησίας και της συμπαράστασης από όλα τα παιδιά της ηλικίας τους και πιθανώς από συμμαθητές τους από όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό τα δικά μας παιδιά να αισθάνονται ότι άλλα παιδιά που είναι πιο τυχερά από εκείνα, είναι δίπλα τους και τα στηρίζουν», δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η κυρία Βαρδινογιάννη,  ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που στέκονται στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και απένειμε στον Κωνσταντίνο Δούκα, την Ελένη Δούκα -Πατέρα,  και στους χορηγούς του διαγωνισμού, την Τιμητική Πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Συνεχάρη τους μαθητές από όλη την Ελλάδα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό, αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτόν όπως και τους γονείς και τους καθηγητές τους που τους στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top