Απίστευτη αποκάλυψη! Και ο αδελφός του 22χρονου Αμερικανού είχε δολοφονηθεί σε συμπλοκή σε μπαρ

Απαρηγόρητοι οι γονείς του νεαρού

Και ο αδελφός του 22χρονου Αμερικανού είχε δολοφονηθεί

Μια τραγική πτυχή της δολοφονίας του νεαρού 22χρονου Αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε έξω από κλαμπ στον Λαγανά έρχεται στο φως και προκαλεί σοκ.

Σύμφωνα λοιπόν με φίλους του Μπακάρι Άντερσον που κατέθεσαν στην αστυνομία και ο αδελφός του είχε σκοτωθεί σε ανάλογη συμπλοκή σε μπαρ του Τέξας, όπου είχε δεχθεί αλλεπάλληλες μαχαιριές που του έκοψαν το νήμα της ζωής.

Διαβάστε επίσης: Νίπτει τας χείρας του ο Σέρβος μπράβος για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στο Λαγανά

Ο θάνατος μάλιστα αυτός είχε συγκλονίσει ολόκληρη την οικογένεια που δεν είχε ακόμα καταφέρει να τον ξεπεράσει. Φαίνεται όμως ότι η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί της καθώς λίγα χρόνια αργότερα έμελλε να χάσει και το δεύτερο παιδί της με παρόμοιο τρόπο, αυτή τη φορά στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους 8 συλληφθέντες για τον φόνο του 23χρονου

Το όνειρο της ζωής του, να επισκεφθεί την Ελλάδα, έγινε για τον 22χρονο εφιάλτης, καθώς στη Ζάκυνθο βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του από περισσότερα από 10 άτομα.

Το πιο συγκλονιστικό μάλιστα είναι ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα του νεαρού Αμερικανού, η σωματοδομή του ήταν τέτοια που θα μπορούσε να φέρει χτυπήματα σε όλο του το σώμα, όμως όλα τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top