Ξετυλίγεται το κουβάρι για το θάνατο της μητέρας που έκανε διακοπές στην Κρήτη

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο σύζυγός της - Πρώτη ανάρτηση: 17:23

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Χερσονήσου στην Κρήτη μετά από το θάνατο μιας Ρωσίδας τουρίστριας, μητέρας δύο παιδιών, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, ενώ την ίδια ώρα ο σύζυγός της δίνει μάχη για τη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο.

Αρχικά η υπόθεση αυτή είχε μπερδέψει πολύ την αστυνομία, όμως όλα ξεκαθάρισαν μετά από το πόρισμα του ιατροδικαστή και την ενημέρωση από τους γιατρούς που φροντίζουν τον πατέρα, καθώς όπως αποδείχθηκε και οι δυο τους αντιμετώπιζαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα.

Τραγικές φιγούρες τα δύο τους παιδιά, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν ολομόναχα σε έναν ξένο τόπο, με τον ένα γονιό νεκρό και τον άλλο να χαροπαλεύει.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο ενημέρωσε τους παππούδες των παιδιών, ενώ κινητοποιήθηκε και η ρωσική πρεσβεία.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, όπου παραθέριζε η οικογένεια, ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Όπως αποκαλύφθηκε το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, αλλά έγινε γνωστό από τα τοπικά μέσα χθες.

Η μητέρα μαζί με τη 14χρονη κόρη της πήγαν για φαγητό στο σνακ μπαρ του ξενοδοχείου και όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Το κοριτσάκι έτρεξε να φωνάξει βοήθεια, όμως ήταν αργά.

Στο ξενοδοχείο έφτασε ασθενοφόρο, αστυνομικοί και ιατροδικαστής, ο οποίος απεφάνθη ότι η γυναίκα είχε κατεστραμμένο ήπαρ.

Ο πατέρας από την άλλη δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τους γιατρούς του ΕΚΑΒ και αρχικά μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική και μετά στην παθολογική. Η κατάστασή του χειροτέρεψε δραματικά μέσα σε δύο μέρες κι έτσι κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, σε ημιθανή κατάσταση, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Η ρωσική πρεσβεία σύμφωνα με πληροφορίες ανέλαβε την επιστροφή των δύο παιδιών της οικογένειας στη Ρωσία σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top