ΣΟΚ ξανά στο Μενίδι πριν περάσει μήνας από την τραγωδία με τον 11χρονο Μάριο-Σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης

Το κορίτσι καθόταν στο μπαλκόνι με την θεία και την γιαγιά του

Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας από την τραγωδία με τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι (ο οποίος θυμίζουμε σκοτώθηκε όταν αδέσποτη σφαίρα τον τραυμάτισε στο κεφάλι κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής), και παραλίγο να θρηνήσουμε νέα θύματα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στις 05:30 το απόγευμα της Κυριακής, ένα 14χρονο κορίτσι με την θεία, την γιαγιά του και τα δυο του ξαδέλφια, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στην οδό Θεοφυλάκτου.

 

 

 

Όλοι μαζί κάθονταν στο οικογενειακό τραπέζι, όταν ένα βλήμα από το πουθενά, πέρασε ξυστά από την καρέκλα που καθόταν η 14χρονη.

Ως εκ θαύματος, το παιδί, είχε σηκωθεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα πιο πριν. Σε διαφορετική περίπτωση, η σφαίρα θα το είχε χτυπήσει.

Μιλώντας στην κάμερα, η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε σοκαρισμένη πως «εάν δεν σηκωνόταν το παιδί θα είχε τραυματιστεί. Θα σταματούσε επάνω του η σφαίρα. Ακούσαμε κάποιους πυροβολισμούς αλλά δεν δώσαμε σημασία. Το βλήμα βρέθηκε, το πήρε η αστυνομία γίνεται βαλλιστικός έλεγχος, αλλά πρέπει να βρεθεί και το όπλο.Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία κάναμε τον έλεγχο, δώσαμε κατάθεση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top