ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ μεταξύ μεθυσμένων τουριστών- "Ρινγκ" το Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Σε ρινγκ μετέτρεψαν δύο μεθυσμένοι τουρίστες το μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν. Ο ένας πείραζε τον άλλο μέχρι που ήρθαν στα χέρια. Το απίστευτο επεισόδιο που έγινε στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

H κεφαλιά στο πρόσωπο, που θα δείτε στο βίντεο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον γεροδεμένο τουρίστα. Με μια λαβή ρίχνει κάτω τον συμπατριώτη του και αρχίζει να τον γρονθοκοπεί χωρίς έλεος.

Αφορμή του σοβαρού επεισοδίου ήταν τα συνεχή πειράγματα του ενός προς τον άλλο, μπροστά στον πάγκο του μπαρ όπου τα έπιναν για ώρες. Θολωμένος από το ποτό, ο νεαρός τουρίστας με το άσπρο μπλουζάκι, κάνει δήθεν ότι χτυπάει με γροθιές τον διπλανό του και στη συνέχεια ξεκαρδίζεται στα γέλια.  Ο άλλος, ωστόσο, δεν φαίνεται να το διασκεδάζει και πολύ.  Ενοχλημένος από τις χειρονομίες προσπαθεί να τον απομακρύνει.

Μάταια όμως.

Ο συμπατριώτης του τον αγκαλιάζει σφιχτά από το λαιμό συνεχίζοντας τις χειρονομίες  και κάποια στιγμή αρχίζει να κάνει χορευτικές φιγούρες.  Η ενόχληση γίνεται πλέον αφόρητη για τον μαυροντυμένο νεαρό. Προσπαθεί να τον απωθήσει αλλά ξαφνικά δέχεται μια κεφαλιά στο πρόσωπο. Στιγμές αργότερα το μπαρ μετατρέπεται σε ρινγκ.

Το απίστευτο είναι ότι αμέσως μετά το βίαιο ξέσπασμα, ο μαυροντυμένος νεαρός, με ψυχραιμία σηκώνεται, στερεώνει και πάλι τα γυαλιά του στο κεφάλι, αρπάζει δύο σφηνάκια από το μπαρ τα πετάει στον λιπόθυμο από το ξύλο συμπατριώτη του  και στη συνέχεια μπροστά στα έκπληκτα μάτια σερβιτόρων, πίνει ακόμη ένα σφηνάκι και αποχωρεί σα να μην συνέβη το παραμικρό, πετώντας το ποτήρι στο πάτωμα. Το επεισόδιο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του μπαρ και ήδη κάνει το γύρω του διαδικτύου.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top