ΣΑΛΟΣ από τις φώτο φοιτήτριας στο Facebook: Υποστηρίζει ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά παπάς μέσα σε λεωφορείο

Φοβερές αντιδράσεις-Τι καταγγέλλει η ίδια στα social media

ΣΑΛΟΣ από τις φώτο φοιτήτριας στο Facebook: Υποστηρίζει ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά παπάς μέσα σε λεωφορείο

Απίστευτος σάλος, ποικίλα σχόλια και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση μιας φοιτήτριας από την Θεσσαλονίκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebooκ.

H νεαρή κοπέλα, σε ένα global post, ανέβασε τις φωτογραφίες ενός παπά, ο οποίος η ίδια υποστηρίζει, πως την παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα σε λεωφορείο.

Έκτοτε έχει προκληθεί χαμός στα social media, με τις φώτο κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Στο post της, η φοιτήτρια του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Χθες μπήκε ένας παπάς το μεσημέρι στο 14α, το λεωφορείο είχε πολλές άδειες θέσεις αλλά ήρθε και έκατσε δίπλα μου, έβαλε το λαπτοπ στα πόδια του και μετά από λίγα λεπτά ένιωθα να μου χαϊδεύει το πόδι.
Έκανα σταυροπόδι για να μην με ακουμπάει και αυτός έβαλε το λαπτοπ δίπλα του για να μην έχουν ορατότητα οι άλλοι. Άρχισε να χαϊδεύεται και μετά από λίγο έβγαλε την αηδία του έξω.
Ήμουν με το κινητό στο χέρι και έβγαλα φωτογραφία γιατί δεν θα με πίστευε κανείς αν άρχιζα να φωνάζω, τον έβγαλα και μετά μόλις άρχισα να του φωνάζω, σηκώθηκε κατευθείαν και πάτησε το κουμπί να κατεβεί. Του φωνάζω "τι κάνεις" και βρίζω, με κοίταξε από την πόρτα πριν κατεβεί και μου λέει με ύφος "τι κάνω?". Κανείς δεν ρώτησε τι έγινε, εκτός από μια κοπέλα, ο οδηγός δεν έκλεισε τις πόρτες ενώ εγώ φώναζα πολύ δυνατά και θα μπορούσε να μου είχε κλέψει το κινητό η το οτιδήποτε αλλά τον άφησε να φύγει. Αν ήταν κάποιος αλλοδαπός όλοι θα μιλούσαν, αλλά στην περίπτωση αυτού του μαλάκα που θέλει να λέει τον εαυτό του και παπά, που την Κυριακή θα κοινωνήσει ένα παιδάκι δεν μίλησε κανείς. Μάλλον ήμουν υπερβολική που φωνάξα».

Και λίγο μετά πρόσθεσε στο αρχικό της post:

«Την φωτογραφία με το πρόσωπο του την έστειλε μια κοπέλα στα σχόλια δεν την έβγαλα εγώ, απλά είναι ο ίδιος και συμπλήρωσα το αίσχος».

 

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ… ΜΠΕΡΔΕΜΑ

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες που ανέβασε η κοπέλα και που περιέχουν γυμνό (σε μια από αυτές απεικονίζονται τα γεννητικά όργανα του παπά που φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά), έχουν διχάσει το Facebook.

Από την μια, υπάρχουν εκείνοι που παίρνουν το μέρος της και βρίζουν τον παπά, εξοργισμένοι με την ανίερη πράξη του.

Από την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που το πάνε στο… άλλο άκρο, και αναφέρουν πως η κοπέλα είναι σατανίστρια, πως τα έκανε όλα για να πει ψέματα και για να μειώσει τον Χριστό, και πως τα κοσμήματα που φορά στις αναρτημένες φώτο του προφίλ του αποτελούν απόδειξη… μασονίας.

Στον «χορό» των απόψεων, μπαίνουν και οι σκεπτικιστές ή λίγο πιο υποψιασμένοι, οι οποίοι παρατηρούν πως ο παπάς που έχει τα γεννητικά όργανα έξω και κάθεται δίπλα της στο λεωφορείο, είναι άλλος από τον παπά που στέκεται όρθιος, καθώς κρατά άλλη τσάντα και φορά άλλα παπούτσια. Την φώτο του παπά που στέκεται όρθιος, η κοπέλα υποστηρίζει πως της την έστειλε μια άλλη κοπέλα που τον αναγνώρισε προφανώς και τον φωτογράφισε μια άλλη ημέρα (εξ΄ου και η διαφορετική τσάντα με τα παπούτσια), και το μόνο που έκανε εκείνη ήταν απλά να την ενσωματώσει στο post της προς… ενημέρωση.

Άλλοι, υποστηρίζουν πως τα γεννητικά όργανα του παπά είναι προϊόν photoshop.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. 

Εμείς για ευνόητους λόγους, καλύπτουμε το πρόσωπο της κοπέλας, όπως επίσης και αυτό του παπά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top