ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ! Άλλοι δεν έχουν φράγκο για τον ΕΝΦΙΑ και άλλοι πληρώνουν όσο όσο για μια βίλα στην Μύκονο

Αναστενάζει η αγορά ακινήτων στην υπόλοιπη χώρα

Την ώρα που οι αγοραπωλησίες ακινήτων της Ελλάδα, βρίσκονται σε βαθιά ύφεση λόγω οικονομικής κρίσης, στη Μύκονο γίνεται... "χορός" εκατομμυρίων. Μεγιστάνες από όλο τον κόσμο,  προσφέρουν αστρονομικά ποσά, προκειμένου να αποκτήσουν τη δική τους υπερπολυτελή βίλα,  με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου

Τον τελευταίο καιρό οι μεσίτες στη Μύκονο, όπως λένε στο Star, δεν προλαβαίνουν να δείχνουν σπίτια σε ενδιαφερόμενους... κροίσους !

Οι βίλες προς ενοικίαση στη Μύκονο είναι όλες κλεισμένες από επώνυμους πελάτες, που δε διστάζουν να πληρώσουν από 3.500 ευρώ έως και 100.000 ευρώ την εβδομάδα! Υπάρχουν όμως και πλούσιοι Άραβες που πληρώνουν 200.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ για να απολαύσουν μαζί με την οικογένειά τους και την παρέα τους,  όλες τις ανέσεις μιας... υπερπολυτελούς εξοχικής κατοικίας, με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.

Ακόμα συζητιούνται στο νησί τα πρώτα ...χρυσά  deals που έγιναν γνωστά. Ζευγάρι πάμπλουτων Λιβανέζων «χτύπησε» τη βίλα Έλληνα επιχειρηματία στον Άγιο Λάζαρο, με το τελικό τίμημα να προσεγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ. Όμως όλοι περιμένουν να δουν ποιος θα πει "ναι" στα 11,7 ευρώ, για το περίφημο Château, την διάσημη βίλα με τα 17 υπνοδωμάτια και τα 17 μπάνια!

Όσοι δεν μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα για σπίτι στην Μύκονο, στρέφονται σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Ίος, η Νάξος ή η Τήνος, που βρίσκονται πλέον στην κορυφή των προτιμήσεων τον ξένων, για ένα… εξοχικό με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top