ΑΥΤΟ είναι το ΠΟΡΙΣΜΑ για τον θάνατο της 36χρονης Ντιάνας μέσα στο «Ιπποκράτειο»-Εμπλέκεται και δεύτερος γιατρός;

Το νοσοκομείο διαπιστώνει ότι υπήρξαν «ορισμένες παρατυπίες»

Αποκαλυπτικό είναι το πόρισμα του Διοικητικού Συμβουλίου που «Ιπποκράτειου» μέσα στο οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε η 36χρονη μεσίτρια και μάνα τριών παιδιών, από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Tatiana Live», η ένορκη διοικητική εξέταση, έγινε προκειμένου το νοσοκομείο να διερευνήσει τι έγινε μέσα στους χώρους, εξετάζοντας τι συνέβη το κρίσιμο χρονικό διάστημα από τις 16:00 και μετά.

Το πόρισμα, αναφέρει συγκεκριμένα, πως ο αγγειοχειρούργος είχε ζητήσει άδεια από τον υπεύθυνό του να φέρει μία ασθενή για μία επαναληπτική θεραπεία ευρυαγγειών. Ο υπεύθυνός του, αφού αρχικά του τόνισε την υποχρέωση καταγραφής της ασθενούς στο μητρώο των αγγειοχειρουργικών ασθενών , του επισήμανε την προσοχή ώστε να μην τελέσει μόνος του την πράξη αλλά να είναι παρών ο εφημερεύων ειδικός ή ο ειδικευόμενος.  

Ο 38χρονος κατηγορούμενος γιατρός, φέρεται να ζήτησε στις πέντε παρά τέταρτο το μοιραίο απόγευμα  από μια νοσηλεύτρια, τα κλειδιά από έναν συγκεκριμένο χώρο για μικροεπεμβάσεις λέγοντας της ότι θα κάνω μια επέμβαση θέλω 2 ορούς, δεν χρειάζομαι βοήθεια θα την κάνω μόνος μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ STAR.GR Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ του αγγειοχειρουργού! «Την σκότωσα, ήταν ιατρικό λάθος»

Η νοσηλεύτρια, ανέφερε πως όταν του πήγε τους ορούς  στο ιατρείο , διαπίστωσε ότι εκεί βρισκόταν ένας γιατρός( δεν αναγνώρισε ποιος) που κρατούσε μία λαβίδα και έκανε κάτι στη γαστροκνήμια της ασθενούς η οποία ήταν μπρούμυτα στο χειρουργικό τραπέζι και μαζί του, όρθιος στην απέναντι πλευρά ήταν ο 38χρονος αγγειοχειρουργός. 

Και εδώ προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα, καθώς δεν διευκρινίζεται διευκρινίζεται ποια είναι αυτή η ασθενής. Αν είναι η ασθενής με την οποία ξεκίνησαν στις 16:00 και δεν είχαν τελειώσει, αν είναι κάποια άλλη ασθενής που δεν έχει καταγραφεί ποια είναι ή αν είναι η Ντιάνα.

Μετά το τέλος της επέμβασης, στο πόρισμα αναφέρεται πως το κλειδί δεν επεστράφη στην νοσηλεύτρια  και το βρήκε γύρω στις οκτώ το απόγευμα πάνω στην πόρτα του ιατρείου αλλαγών και τον εσωτερικό χώρο τακτοποιημένο.

Παράλληλα, το πόρισμα λέει πως ο 38χρονος αγγειοχειρουργός δεν ζήτησε άδεια από κανέναν ειδικό ούτε ενημέρωσε τον συνεφημερεύοντα ειδικευόμενο, για πιθανή αποχώρηση ή ανάγκη απουσίας του από την εφημερία. Μάλιστα αποκαλύπτεται πως και στο παρελθόν ο κατηγορούμενος είχε δεχτεί επίπληξη, επειδή είχε αποχωρήσει από γενική εφημερία χωρίς άδεια.

Εδώ τίθεται ένα άλλο κρίσιμο ερώτημα, το οποίο επεσήμανε στο star.gr και η Κυριακή Πακιρτζίδου, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, καθώς χρήζει απάντησης για ποιο λόγο, κανένας από το νοσοκομείο δεν τον αναζήτησε στις τόσες ώρες απουσίας του από το νοσοκομείο, από την στιγμή που έπρεπε να έχει φυσική παρουσία στον χώρο. 

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει το πόρισμα, είναι το εξής:

«Με βάση τα ανωτέρω εκτιμώ ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί η φυσική παρουσία του… στο χώρο του Νοσοκομείου από τις 22:30 μ.μ, έως 7:30 της επομένης, ούτε το γεγονός ότι εκτέλεσε ιατρική πράξη μόνος του, στο ιατρείο αλλαγών μεταξύ 17:00μμ-19:00μμ». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top