Αυτή είναι η 40χρονη Ελένη που έπεσε στο γκρεμό κατά τη διάρκεια πεζοπορίας-ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα μηνύματα στο Facebook

Το τραγικό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια των ορειβατών

Αυτή είναι η 40χρονη Ελένη που έπεσε στο γκρεμό

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 40χρονης Ελένης Αναθρεπτάκη, της Ηρακλειώτισσας που ξεψύχησε πέφτοντας σε γκρεμό κατά τη διάρκεια πεζοπορίας του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή Ζούρβα  Χανίων. H κηδεία της θα γίνει σήμερα τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Αρκαλοχώρι στις 5.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έπεσε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων ορειβατών, χωρίς να καταλάβουν το πως, καθώς το έδαφος ήταν ολισθηρό από τη βροχόπτωση και το μονοπάτι από τα πιο δύσβατα.

Οι διασώστες κατάφεραν να την εντοπίσουν μετά από πολλές ώρες και ήταν ήδη αργά.. Η άτυχη γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή...

Στη συνέχεια,  μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ενώ τα  ακριβή αίτια του θανάτου της  αναμένεται να ανακοινωθούν με το πέρας της νεκροψίας-νεκροτομής.

Το προσωπικό της προφίλ στο Facebook έχει κατακλειστεί από μηνύματα συγκίνησης. Όλοι δηλώνουν συγκλονισμένοι από το θάνατο της όμορφης και δραστήριας Ελένης που αγαπούσε την περιπέτεια και τη φύση.

 

Η 40χρονη ήταν η ψυχή της παρέας και ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός από τους γύρω του, όπως φαίνεται στα μηνύματα που της έγραψαν στο τοίχο της οι φίλοι της και σας παρουσιάζει το star.gr.

To star.gr, επικοινώνησε με φίλους και συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας, όμως όλοι είναι συγκλονισμένοι και δεν θέλουν aκόμα να κάνουν κάποια δήλωση.

Την ίδια ώρα, ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηρακλείου, άλλαξε την εικόνα προφίλ στο Facebook, θέλοντας έτσι να ευχηθεί Καλό Παράδεισο στην Ελένη…

 

 

 

Η τραγική ειρωνεία

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως αρχικά είχε σχεδιάσει να κάνει  ανάβαση με σχοινιά στο φαράγγι του Εργάνη - μάλιστα είχε γραφτεί πρώτη για να πάει- ωστόσο τελικά προτίμησε την πεζοπορία μη γνωρίζοντας τί της επιφύλασσε η μοίρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κρήτη: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε σε φαράγγι ενώ έκανε πεζοπορία

*με πληροφορίες από creteplus

 

Επιμέλεια: Μαρία Κυπραίου

Email: mkipreou@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top