Άνδρας περιέλουσε με βενζίνη πρακτορείο ΟΠΑΠ και το πυρπόλησε!

Ο δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνουν έναν άνδρα να ρίχνει βενζίνη και να βάζει φωτιά σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα η ιδιοκτήτρια.

Έριξε πάνω στο πάγκο του ταμείου και τις τελευταίες σταγόνες  βενζίνης από το πλαστικό μπουκάλι που κρατούσε και αμέσως μετά, με ανατριχιαστική ψυχραιμία, άναψε τον αναπτήρα του βάζοντας  φωτιά στο πρακτορείο. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι στο Σολάρι της Κέρκυρας, μπροστά στα έντρομα μάτια της ιδιοκτήτριας αλλά και των πελατών που βρίσκονταν  εκείνη τη στιγμή μέσα στο κατάστημα.

«Κι αρχίζει και αδειάζει βενζίνη πάνω στο πάγκο χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς τίποτα. Και ξαφνικά βάζει φωτιά! Βάζει φωτιά και πιάνει όλο μέχρι πάνω φωτιά! Δίχως προειδοποίηση! Είχαμε γύρω στα δέκα, δεκαπέντε άτομα μέσα» περιγράφει υπάλληλος του πρακτορείου.

Οι σαστισμένοι πελάτες βγάζουν το δράστη σχεδόν σηκωτό από  το κατάστημα, ενώ η ιδιοκτήτρια προσπαθεί να σβήσει τις φλόγες με ένα πυροσβεστήρα. Ο εμπρηστής, όμως, επιστρέφει και αυτή τη φορά αδειάζει δύο μπιτόνια με βενζίνη στην είσοδο του καταστήματος και ξαναβάζει φωτιά. Η άτυχη γυναίκα στην προσπάθεια της να σώσει την περιουσία της αρπάζει και η ίδια φωτιά στα πόδια με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα. Η ιδιοκτήτρια μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο δράστης ο οποίος συνελήφθη, σύμφωνα με την αστυνομία, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top