ΟΧΙΑ τσίμπησε 8χρονο κοριτσάκι και το έστειλε στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ – Πως το παιχνίδι μετατράπηκε σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Μεγάλη αναστάτωση στην Ηλεία με τα φίδια

Το παιχνίδι στην εξοχή μετατράπηκε σε εφιάλτη για ένα 8χρονο κοριτσάκι, όταν την τσίμπησε στο πόδι μια οχιά, ενώ έπαιζε με τα μεγαλύτερα αδέλφια της σε αγροτική περιοχή  της ορεινής Ηλείας.

Μέχρι να ενημερωθούν οι γονείς και να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο του Πύργου, που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από το μικρό ορεινό χωριό, είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, το παιδάκι διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrisnews, το παιδί έμεινε τρεις μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, προκειμένου να ξεπεράσει τον κίνδυνο από το δηλητηριώδες φίδι που το είχε τσιμπήσει.

«Η μικρή Μαρία είναι εκτός μονάδας πλέον, πήγαν όλα καλά, δεν κινδυνεύει η ζωή της. Έμεινε τρεις μέρες στην εντατική, έγιναν όλα όσα έπρεπε και πλέον είναι σε άριστη κατάσταση. Επικοινωνεί, είναι χαρούμενη και χαμογελαστή. Δεδομένου ότι βγήκε χθες από την εντατική σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει σπίτι της. Οι γονείς είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι, λειτούργησε το σύστημα όπως έπρεπε. Είναι μία ευκαιρία να πούμε επειδή έρχεται και καλοκαίρι πως πρέπει να προσέχουν τα μικρά παιδιά κι αν τυχόν υπάρχει τσίμπημα και έχουν δείγμα ότι είναι φίδι, να ανατρέχουν αμέσως στα νοσοκομεία, όπως έκαναν και οι γονείς της Μαρίας», δήλωσε ο εντατικολόγος και υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, κύριος Ανδρέας Ηλιάδης.

Οι γονείς της μικρής μίλησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη λαχτάρα που πήραν. 

Το θέμα με τα φίδια στην Ηλεία έχει πάρει πάντως μεγάλες διαστάσεις, καθώς πριν λίγο καιρό αναστάτωση προκάλεσε μια μαρτυρία πως ένα μεγάλο φίδι σπέρνει τον πανικό σε χωριό του Νομού.  

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top