ΘΡΗΝΟΣ στην κηδεία του προϊσταμένου του ΟΣΕ που σκοτώθηκε στο Άδενδρο-Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά

ΘΡΗΝΟΣ στην κηδεία του προϊστάμενου του ΟΣΕ

Πλήθος κόσμου έδωσε «το παρών» στην κηδεία του Αριστείδη Καλαμπαλίκη, του προϊσταμένου του ΟΣΕ, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο, μαζί με άλλους δυο ανθρώπους.

Όπως βλέπετε και στις φώτο του onlarissa, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι βρέθηκαν στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον 54χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του εκλιπόντα, η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά που ακόμη δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος χάθηκε τόσο ξαφνικά και αναίτια.

Συγκλονιστικός ήταν και ο επικήδειος λόγος του Θωμά Χαμάμη, επί 30 χρόνια φίλου και συναδέλφου του εκλιπόντα:

«Ο άδικος χαμός του Αριστείδη, του Ματθαίου και του γιατρού επιβάτη πρέπει να μας αφυπνίσουν, πρέπει να μας διδάξουν, οι ψυχές τους ζητούν δικαίωση» είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως «είναι χρέος μας τώρα εμείς που είμαστε εδώ σήμερα, να ουρλιάζουμε και να φωνάζουμε να μην μας βλέπουν σαν αριθμούς αλλά σαν ανθρώπους. Πρέπει να αγωνιστούμε στέλνοντας ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ότι δε θα σταθούμε μόνο σε υποσχέσεις αλλά σε έργα».



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top