ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ από την νοσοκόμα του «τυφλού» βιαστή της Δάφνης: «Βλέπει κανονικότατα!»

«Το πρόσωπο του ήταν πονηρό και τρομακτικό! Το ίδιο και ο χώρος στο ημιυπόγειο»

Τα πάνω κάτω φέρνει στην υπόθεση του βιασμού της φοιτήτριας στη Δάφνη, η νοσοκόμα του τυφλού. Υποστηρίζει ότι βλέπει κανονικότατα!

«Έβλεπε κανονικά». Αυτό μας λέει η γυναίκα που υπήρξε επί μήνες νοσηλεύτρια του 52χρονου!

«Όχι μόνο νοσηλευτής να είσαι οτιδήποτε,  καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος αυτός βλέπει κανονικά. Καταρχάς φαίνεται ένας άνθρωπος όταν δεν βλέπει… έτσι; Εκείνος και τα φάρμακα του διάβαζε… τα κουτιά συγκεκριμένα και δεν είχε θέμα. Φαίνεται σας λέω όταν ένας άνθρωπος είναι τυφλός… δεν βλέπει» δήλωσε στo Star η νοσηλεύτρια, η οποία ισχυρίζεται ότι ο 52χρονος διάβαζε μέχρι και τα… μικρά γράμματα των φαρμακευτικών οδηγιών! Η γνησιότητα ή μη του πιστοποιητικού τυφλότητας, πάντως, θα είναι το στοιχείο που είτε θα τον κρατήσει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, είτε θα του επιτρέψει να κάνει προσφυγή στον ανακριτή και να ζητήσει αποφυλάκιση για λόγους υγείας.

«Εμείς δεν είπαμε κάτι! Από τη στιγμή που μπήκε στο πρόγραμμα (βοήθειας τυφλών)… δεν μπορούσαμε τώρα εμείς οι πεντάμηνες (νοσηλεύτριες) να πούμε κάτι».

Η γυναίκα -που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της για ευνόητους λόγους- τον φρόντιζε από το 2015 έως τα τέλη Γενάρη του 2016. Όπως θα ακούσετε στο video, τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο… επικίνδυνο!

«Ήταν ένας άνθρωπος λίγο… όπως τον βλέπετε κι εσείς. Το πρόσωπό του πονηρό, τρομακτικό και μαζί με το χώρο εκεί στο ημιυπόγειο…Όπως μπαίνεις είναι ένας μικρός χώρος με δυο υπολογιστές.. τρεις.. δεν θυμάμαι! Καλωδιωμένο το σπίτι… παντού.. με καλώδια από εκτυπωτές».

Η νοσηλεύτρια μας εξομολογήθηκε πως όταν άκουσε για το περιστατικό και αναγνώρισε το σπίτι του... τρόμαξε!

«Καταρχάς το κατάλαβα όταν είδα το σπίτι που έδειξαν το σπίτι, το ημιυπόγειο αυτό, κατάλαβα ποιος είναι και τι. Τρόμαξα! Γιατί… κάλλιστα θα μπορούσα να ήμουν και εγώ στη θέση της κοπέλας! Είναι η πρώτη φορά που γνωρίζω κάποιον που έχει κάνει τόσο μεγάλο κακό».

Πάντως την οριστική απάντηση στον… «γρίφο» θα δώσει η εισαγγελική έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top