ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο σύζυγος της 36χρονης που δολοφονήθηκε: «Τα παιδιά μου υποψιάστηκαν αμέσως τον γιατρό! Το λέω και ανατριχιάζω»

«Έχασα την γυναίκα μου εκεί που γεννήθηκε η κόρη μας»-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Στο Star μίλησε αποκλειστικά όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο σύζυγος της 36χρονης Γεωργιανής μεσίτριας από την Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη και πεταμένη σε χωματερή.

Για το έγκλημα κατηγορείται ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Δίχως να μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που βρήκε την οικογένεια του, ο σύζυγος της 36χρονης μάνας τριών παιδιών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη:

«Ήταν μια γυναίκα δραστήρια αξιαγάπητη, κοινωνική. Από την αρχή την ξεχώρισα. Κι εγώ δεν πίστευα ότι μπορεί να υπάρξει γυναίκα με την οποία μπορούσα να ταιριάξω τόσο πολύ. Η οικογένεια μας όλη ήταν όχι απλά άριστη, υπεράριστη. Ευχομουν όλος ο κόσμος να ζούσε τη μισή ευτυχία , απ'οση ζούσα εγώ με αυτή τη γυναίκα».

Μια ευτυχία που έσβησε απότομα. Ο σύζυγος της 36χρονης θυμάται την αγωνία που έζησε όταν η γυναίκα του δεν επέστρεψε στο σπίτι μετά το ραντεβού της με τον αγγειοχειρουργό. Την αναζήτησε απελπισμένος μαζί με το ένα από τα τρία παιδιά τους, στους διαδρόμους του Ιποκκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

«Μαζί με τον γιο μου, τον πρόγονο μου προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε κάποιο σημείο της. Ρωτήσαμε δεξιά , ρωτήσαμε αριστερά, ξαναρωτήσαμε, ξανακατεβήκαμε κάτω, ξανανεβήκαμε πάνω, δεν γνώριζα καν το όνομα του γιατρού, δεν μπορούσα να τον ζητήσω με το όνομα του».

Στην ερώτηση αν στο παρελθόν είχε ξαναδεί τον γιατρό, απάντησε:

«Τον είχαμε δει σε μια εφημερία που είχαμε πάει για ένα άλλο πρόβλημα της γυναίκας μου, εκεί γνωριστήκαμε και στη συνέχεια ο ίδιος έδειξε ένα ενδιαφέρον. Αυτά σας τα λέω γιατί με ενημέρωνε η σύζυγός μου».

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΊΧΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ

«Τα παιδιά υποψιάστηκαν αμέσως τον γιατρό, εγώ όχι, το λέω και ανατριχιάζω αυτή τη στιγμή. Είναι τραγικό τη στιγμή που εμείς αναζητούσαμε τη σύζυγο μου, εκείνος έκανε ότι έκανε».

ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ

«Το 2009 το καλοκαίρι είχε γεννήσει η γυναίκα μου την κόρη στο Ιπποκράτειο. Στο μέρος που νιώσαμε την μεγαλύτερη χαρά μας ήρθε και η μεγαλύτερη θλίψη».

Ο ίδιος και τα παιδιά προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να αντέξουν τον άδικο χαμό της μητέρας τους. Μιας ταλαντούχας γυναίκας ,που έπαιζε πιάνο και είχε μεταδώσει την αγάπη για τη μουσική στον μεγαλύτερο γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top