ΣΗΜΕΡΑ η απολογία του 38χρονου γιατρού του Ιπποκράτειου- "Είχαμε φιλικές σχέσεις με την 36χρονη"

Αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε το έγκλημα

Σήμερα, Τετάρτη, θα απολογηθεί ο 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, μητέρας 3 παιδιών, μέσα στον χώρο του νοσοκομείου. O κατηγορούμενος ζήτησε κι έλαβε από την α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης νέα προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το star.gr. 

Ο γιατρός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κατηγορούμενου, Έλσα Βλάχου, ο 38χρονος αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα και ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη 36χρονη. Υποστηρίζει ότι είχε φιλική σχέση με τη νεαρή γυναίκα, την οποία είχε πελάτισσα, ενώ παράλληλα είχε συνομιλία μαζί της μέσω Facebook.

Ο 38χρονος ισχυρίζεται ότι είχε ραντεβού με την 36χρονη για επέμβαση φλεβίτη στις 26 Απριλίου, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο κατηγορούμενος είναι κάτοικος Αθηνών και κάνει την ειδικότητα του ως αγγειοχειρουργός στο Ιπποκράτειο.

Η 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία, ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου. Διέμενε στη Θεσσαλονίκη και εργαζόταν ως μεσίτρια. Εντοπίστηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Στο άψυχο σώμα ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

Ο σύζυγος της 36χρονης, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το star.gr, δήλωσε, μιλώντας αποκλειστικά στο Star ότι «η αστυνομία κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Μπράβο στο τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Θεσσαλονίκης που κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό μπορώ να το πω με το χέρι στην καρδιά».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top