ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO:Aυτός είναι ο 48χρονος μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και εγκατέλειψε ασυνείδητος οδηγός έξω απο τη ΓΑΔΑ

Ο άτυχος άνδρας έφυγε για να πάει στην δουλειά του και δεν επέστρεψε ποτέ

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε θανάσιμα έναν μοτοσικλετιστή μόλις 48 ετών. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, χωρίς να του παράσχει την παραμικρή βοήθεια! Τα αδέρφια του θύματος μίλησαν αποκλειστικά στο Star, δίχως να κρύβουν την θλίψη και την οργή τους για τον χαμό του Κώστα Φραζελά.

«Έφυγε να πάει να κάνει τη δουλειά του και δεν γύρισε ποτέ!» δήλωσε στο Star ο αδερφός του.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, αυτός είναι ο 48χρονος που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όταν τον χτύπησε ο ασυνείδητος οδηγός.

«Εκείνη την μέρα άργησε να γυρίσει. Του τηλεφώνησε η γυναίκα του κι απάντησε ο αστυνομικός που της είπε τι έγινε» πρόσθεσε ο αδερφός του θύματος.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Όλα συνέβησαν στις 13:35 το μεσημέρι της Κυριακής στο ρεύμα της ανόδου, ακριβώς απέναντι από τη ΓΑΔΑ. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο κάνοντας όπισθεν μπροστά από το υπόγειο πάργκινγκ, το οποίο εκείνη την ημέρα ήταν κλειστό, χτύπησε τον 48χρονο. Ο νεαρός άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όμως, αντί να τον βοηθήσει, εξαφανίστηκε!

«Δεν έχει ίχνος ανθρωπιάς επάνω του. Είναι ασυνείδητος και αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στο δρόμο ελεύθερος» δήλωσε ο ένας του αδερφός, ενώ ο άλλος είπε:

«Νιώθω μια οργή κι ένα γιατί. Πρέπει να κάτσεις αν προκαλέσεις κάτι τέτοιο, όχι να σηκωθείς να φύγεις! Eίναι υποχρέωσή σου».

Οι περαστικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άνδρα αιμόφυρτο στον Ευθρό Σταυρό, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Είναι μεγάλο σοκ! μεγάλο σοκ! να φεύγει έτσι ένας άνθρωπος!» δήλωσε τηλεφωνικά στο Star με κλάματα η κουνιάδα του 48χρονου.

Η αστυνομία ερευνά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της ΓΑΔΑ, προκειμένου να φτάσει στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top