Από Μάη… καλοκαίρι!

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR-Πρώτη ανάρτηση: 06-05-2017 23:14

Από... Μάη καλοκαίρι.. και την πρώτη γεύση την πήραμε σήμερα με θερμοκρασίες...Ιουνίου ! Πρώτο  Σάββατο του μήνα σήμερα και οι παραλίες.. βούλιαξαν, αφού ο υδράργυρος βρίσκεται 6 με 7 βαθμούς, πάνω από τα κανονικά για την εποχή, επίπεδα

«Ο καιρός θα παραμείνει αρκετά ζεστός με τη μέγιστη θερμοκρασία να φτάνει σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τους 30 με 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και επομένως θα έχουμε αυξημένη υγρασία και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πέσουν τοπικές βροχές και μπόρες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης», δήλωσε ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης.

Αύριο, τις μεσημβρινές ώρες, ο υδράργυρος στις Σέρρες και στο Άργος θα .. σκαρφαλώσει στους 31 βαθμούς στη Λάρισα , τα Τρίκαλα και τον Βόλο θα...χτυπήσει 30άρια, στην Αθήνα και την Τανάγρα θα έχουμε 29 βαθμούς, ενώ στην Καλαμάτα το θερμόμετρο θα δείξει 28 βαθμούς Κελσίου

«Από τη Δευτέρα πάντως η θερμοκρασία σταδιακά θα αρχίσει να υποχωρεί και προς τα μέσα περίπου της εβδομάδας θα κυμαίνεται πια σε κανονικά για την εποχή επίπεδα», συνέχισε ο μετεωρολόγος.

Πάντως κάποια πρώτα,  πιο… μακροπρόθεσμα μοντέλα καιρού,  δείχνουν θερμή εισβολή από την Αφρική,  το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αν επαληθευτούν, για ένα περίπου τριήμερο,  η Ελλάδα θα υποδεχτεί τον πρώτο της... μίνι καύσωνα, με θερμοκρασίες που λέγεται πως θα ξεπεράσουν ακόμα και τους 36 βαθμούς, στις «παραδοσιακά» ζεστές περιοχές της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top