ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ του Ερντογάν: Προσομοίωση ΤΡΟΜΟΥ με πυρηνική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας!

Τα πυρηνικά σχέδια της Τουρκίας και οι φόβοι για όπλα μαζικής καταστροφής

Ανησυχία προκαλούν οι πυρηνικές βλέψεις της Τουρκίας. Στόχος της είναι τα επόμενα χρόνια να έχει κατασκευάσει δύο πυρηνικά εργοστάσια, που σημαίνει ότι θα έχει πια τη δυνατότητα να φτιάξει και όπλα μαζικής καταστροφής.

Η Τουρκία τα παίζει όλα για όλα. Φιλοδοξεί να γίνει ένας ισχυρός παίκτης στη γεωπολιτική σκακιέρα και είναι έτοιμη να κάνει κίνηση ματ. Να γίνει, δηλαδή, πυρηνική δύναμη.

Πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία

Τα τελευταία χρόνια, εκατοντάδες Τούρκοι επιστήμονες εκπαιδεύτηκαν στη Ρωσία κι απέκτησαν τα μυστικά της παραγωγής πυρηνικής ενέργειας. Η στρατιά είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη. Η πυρηνική απειλή είναι προ των πυλών, όχι μόνο της χώρας μας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης.

Ο προφανής λόγος για την κατασκευή των εργοστασίων είναι η ενεργειακή αυτάρκεια της Τουρκίας. Ο πραγματικός στόχος, όμως, είναι ο εξοπλισμός της με υπερσύγχρονους βαλλιστικούς πυραύλους. Αυτό είναι το όνειρο του Ερντογάν.

Προσομοίωση…τρόμου!

Με τη βοήθεια προγράμματος προσομοίωσης, όπως παρουσιάζεται στο βίντεο, μπορούμε να δούμε ποιες θα ήταν οι δραματικές επιπτώσεις, αν έπεφτε στην καρδιά της Αθήνας, το Μοναστηράκι μία πυρηνική βόμβα μόλις 500 τόνων TNT, δηλαδή 30 φορές μικρότερη σε ισχύ από τη βόμβα της Χιροσίμα.

Να σημειωθεί ότι, επισήμως, 9 χώρες έχουν στη διάθεσή τους πυρηνικά, ενώ μυστήριο καλύπτει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top