ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΛΙΔΗ! Το πλωτό παλάτι των 600 εκατ. ευρώ που αγκυροβόλησε στον Πειραιά

Αναχώρησε για επταήμερη κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά

Στο λιμάνι του Πειραιά έδεσε για πρώτη φορά το Magestic  Princess. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, το οποίο αναχώρησε για μια επταήμερη κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Το αμερικάνικο διαμάντι ναυπηγήθηκε φέτος και κόστισε 600 εκατ. δολάρια. Μαρμάρινα πατώματα, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, χρυσές σκάλες, πισίνες, και υδρομασάζ είναι μόνο μερικά απ' όσα σε αφήνουν άναυδο. Ένα παλάτι 330 μέτρων που επιπλέει.

Πρόκειται για μια πραγματική πλωτή πολιτεία , η οποία χωράει πάνω από 3.000 επιβάτες έχει 16 καταστρώματα και περισσότερες από 1.700 πολυτελείς καμπίνες.

Το Majestic Princess έχει στοιχεία κινεζικής κουλτούρας καθώς στοχεύει σε Κινέζους πελάτες. Την Κυριακή ξεκίνησε απ' τον Πειραιά ένα 7ημερο ταξίδι στο Αιγαίο. Αυτό θεωρείται ελπιδοφόρο καθώς οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία έχουν επηρεάσει θετικά την ελληνική βιομηχανία της κρουαζιέρας λόγω της κοντινής απόστασης.

Εστιατόρια, καζίνο, γυμναστήριο, θέατρο και γυάλινα δάπεδα όπου αισθάνεσαι πως πετάς, συμπληρώνουν το πάζλ μιας χλιδής που δεν στοιχίζει όσο ακριβά φαντάζεστε.

Οι τιμές είναι αρκετά προσιτές και ξεκινάνε από 800 ευρώ το άτομο σε δίκλινη καμπίνα. Στην τιμή περιλαμβάνεται το φαγητό ενώ παράλληλα υπάρχει και πακέτο διασκέδασης που είναι μέσα.

Η Ελλάδα επενδύει στην κρουαζιέρα, και οι φορείς του τουρισμού εύχονται να μην επιβεβαιωθούν οι δυσοίωνες προβλέψεις που θέλουν τη χώρα μας να υποδέχεται φέτος 1 εκατ. λιγότερους επιβάτες από κρουαζιερόπλοια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top