ΑΝΑΤΡΟΠΗ! «Ο άντρας μου δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα» λέει η μητέρα της μικρής Στέλλας

Ο 61χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν ήθελε παιδιά γιατί είχε από τον πρώτο του γάμο

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 6χρονου κοριτσιού από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Η μητέρα του παιδιού μέσω του δικηγόρου της, υποστηρίζει ότι ο 61χρονος σύζυγός της, πρώην αστυνομικός, λειτούργησε με μεθοδικότητα στην εκτέλεση του εγκλήματος. Γι’ αυτό και η αστυνομία ερευνά αν είχε προσχεδιάσει την δολοφονία του παιδιού του. Το ρεπορτάζ είναι του Βαγγέλη Γκούμα.

«Η μητέρα είναι απέναντι στον δράστη, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πολύ σοβαρό ψυχιατρικό ζήτημα είναι η μητέρα, η οποία είναι σε απελπιστική κατάσταση» δηλώνει ο δικηγόρος της, Σπύρος Δημητρίου και προσθέτει: «Δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου τη μεθοδικότητα, τη μετέπειτα από το έγκλημα».

Οι γείτονες περιγράφουν τον 60χρονο παιδοκτόνο ως άνθρωπο που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη. Όπως λέει άνθρωπος που μένει ακριβώς δίπλα του, κάθε κίνηση που έκανε ήταν μελετημένη και το πρόγραμμα του ήταν συγκεκριμένο.

Ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα;

Το STAR μόλις χθες είχε αποκαλύψει ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος για τον φόνο του παιδιού του, να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Μάλιστα την  ώρα που ερευνούσαν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να δουν αν είχαν  καταγράψει τις κινήσεις του την ώρα της μεταφοράς του πτώματος, έμαθαν ότι ο κατηγορούμενος είχε δείξει ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο κατάστημα.

Μάλιστα  είχε ρωτήσει επίμονα την ιδιοκτήτρια του καταστήματος για το αν η κάμερα έβλεπε προς το σπίτι του.

Ήξερε τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων

Μόνο τυχαία δεν θεωρούν οι υπάλληλοι του δήμου, την ώρα που έριξε ο 61χρονος  το πτώμα του παιδιού του μέσα στον κάδο απορριμμάτων, καθώς σύμφωνα με αυτούς υπολόγισε πότε θα περνούσαν τα απορριμματοφόρα.

Μου έκλεψαν το παιδί

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μάλιστα το ενδεχόμενο ο 61χρονος να περίμενε την εισαγωγή της γυναίκας του στο νοσοκομείο για να εκτελέσει το σχέδιο του.  Είχε στήσει το σενάριο της αρπαγής του παιδιού, το οποίο ανέφερε και στην γυναίκα του. Τα ίδια έλεγε σε όποιον επικοινωνούσε μαζί του.

Δεν ήθελε παιδιά

Άλλωστε και στην ομολογία του στους αστυνομικούς είχε ισχυριστεί ότι δεν επιθυμούσε παιδιά, γιατί είχε ήδη από τον πρώτο του γάμο.

Τι είπε στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος

Όταν χώρισε και γνώρισε την γυναίκα του, τον πίεζε να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Αυτός δεν ήθελε γιατί ήταν πολύ μεγάλος για να γίνει πατέρας και τελικά αποκτήσαν τα δίδυμα, ένα αγοράκι και τη Στέλλα .

Οι γείτονες όπως κατέθεσαν και στην αστυνομία περιέγραψαν μια εκρηκτική κατάσταση μέσα στο σπίτι. Όλα τα νέα στοιχεία και οι καταγγελίες εξετάζονται εξονυχιστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top