Τι κρύβει ο παιδοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας; Ο γνωστός ψυχίατρος Δ.Σούρας λέει στο STAR αυτά που δεν ξέρουμε!

Καταθλιπτικός, παρανοϊκός ή διαταραγμένη προσωπικότητα ο μπαμπάς της άτυχης Στέλλας;

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος της μικρής Στέλλας, από τον ίδιο της τον πατέρα στην Αγία Βαρβάρα. Ο κατηγορούμενος αποδίδει το φρικιαστικό του έγκλημα στην κακιά στιγμή και στα φάρμακα, που έπαιρνε για την κατάθλιψη.

Το ψυχολογικό προφίλ του 61χρονου πρώην αστυνομικού που σκότωσε το κοριτσάκι του, την Στέλλα προσπάθησε να σκιαγραφήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Ο γνωστός ψυχίατρος, αφού σημείωσε ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται σκληρά εγκλήματα στην Ελλάδα και είναι δυσανάλογα με τον πληθυσμό και τον χαρακτήρα των Ελλήνων, τονίζοντας ότι ο ίδιος ακούει «τερατουργήματα που του σηκώνονται τα μαλλιά», δήλωσε πως «την πραγματική αλήθεια την ξέρει ο ίδιος ο πατέρας και ο ψυχίατρος που θα τον εξετάσει».

«Ο καταθλιπτικός δεν σκοτώνει. Το μόνο που μπορεί να κάνει αν είναι βαριά καταθλιπτικός, είναι να πάρει μαζί του τα πρόσωπα που αγαπάει για να μην δυστυχήσουν, να τα σκοτώσει και μετά να αυτοκτονήσει. Η κατάθλιψη δεν σκοτώνει», τόνισε ο κύριος Σούρας.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο πατέρας της Στέλλας λειτούργησε μεθοδευμένα, δηλαδή φρόντισε να σκουπίσει τα αποτυπώματα του από το σπίτι, πήρε το παιδί και το πέταξε στα σκουπίδια, αναστάτωσε το σπίτι, ισχυριζόμενος ότι μπήκαν ληστές και τους λήστεψαν!

Ο κύριος Σούρας δεν απέκλεισε το γεγονός, ο πατέρας της Στέλλας να πάσχει από παρανοϊκή ψύχωση, αν και όπως είπε -κατά την γνώμη του -στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για «βαριά διαταραχή προσωπικότητας. Δεν είναι ψυχική νόσος».

«Ο παρανοϊκός ψυχωτικός δολοφονεί και μάλιστα σκοτώνει δικούς του ανθρώπους» είπε ο γνωστός ψυχίατρος, υπογραμμίζοντας πάντως πως σε αντίθεση με αυτά που έκανε ο παιδοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας, «ο παρανοϊκός ψυχωτικός ασθενής δεν παραπλανεί την κοινή γνώμη, δεν λέει ψέματα, δεν μεταφέρει πτώματα, δεν κρύβεται, δεν έχει την ικανότητα να τα κάνει όλα αυτά» .

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top