Συντριβή ελικοπτέρου:ΠΕΤΡΩΣΕ η Ελλάδα στη θέα των 4 ΝΕΚΡΩΝ παλικαριών-Τυλιγμένες με ΣΕΝΤΟΝΙΑ οι σοροί

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στην 1η Στρατιά – Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

ΣΟΚ προκαλούν τα πλάνα από την πρωινή επιχείρηση που στήθηκε στο ορεινό Σαραντάπορο της Ελασσόνας, προκειμένου να εντοπιστούν οι σοροί των άτυχων στρατιωτικών που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού τύπου «Χιούι».

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι μέχρι και αυτή την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των τεσσάρων άτυχων στρατιωτικών που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Στο νοσοκομείο μετέβη νωρίτερα ο αρχηγός του ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται εκεί συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, αλλά και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο θάνατος αποδίδεται στην πτώση του ελικοπτέρου και όχι σε κάποιον άλλο παράγοντα.

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στην 1η Στρατιά – Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Βαρύ το πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις και πολύ περισσότερο στην 1η Στρατιά, όπου οι σημαίες κυματίζουν από το πρωί μεσίστιες, για το θάνατο τεσσάρων στελεχών τους.

Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις και οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας Κώστα Δουζίνα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των εκλιπόντων στρατιωτικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top