«Βούλιαξαν» τα νησιά τις ημέρες του Πάσχα-Έως και 100% πληρότητα στα καταλύματα

Παρά την κρίση, οι κρατήσεις ήταν αυξημένες

Παρά την κρίση, η τουριστική κίνηση τις ήμερες του Πάσχα ήταν αυξημένη, με τις κρατήσεις στα καταλύματα να αγγίζουν το 90 με 100%. Οι σχετικά χαμηλές τιμές επέτρεψαν στους Έλληνες να ταξιδέψουν.

Με σύμμαχό τους τον καλό καιρό και τις χαμηλές τιμές... οι Έλληνες έκαναν την απόδραση τους!

Φέτος το Πάσχα την τιμητική τους είχαν τα νησιά μας! Ύδρα, Πάρος και Σαντορίνη βρέθηκαν ψηλά στις προτιμήσεις των εκδρομέων.

Η λύση του εξοχικού του συγγενή ή του φίλου αποδείχθηκε «σωτήρια» για όσους δεν μπορούσαν να  πληρώσουν ξενοδοχείο ούτε για 3 ημέρες.

Σε γενικές γραμμές, οι τιμές στα νησιά ξεκινούσαν από 20 ευρώ στα προσιτά καταλύματα και έφταναν ως και τα 80 με 100 ευρώ το βράδυ στα πιο ακριβά. Στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, βέβαια, η τιμή στα καλά ξενοδοχεία άγγιζε κατά μέσο όρο τα 200 ευρώ το βράδυ!

Αντίθετα, πεσμένη σε σχέση με πέρσι ήταν η τουριστική κίνηση στα καταλύματα του Βόλου και του Πηλίου. Αν και οι τιμές των ξενοδοχείων ξεκινούσαν από 50 κι έφταναν ως και τα 70 ευρώ το βράδυ σε ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων(!), η πληρότητα δεν ξεπέρασε το 70%.

Οι ξενοδόχοι, πάντως, θεωρούν ενθαρρυντικά τα νούμερα της πασχαλινής περιόδου και προβλέπουν μια... «δυνατή» καλοκαιρινή σεζόν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top