Πήγαν στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ και όταν γύρισαν στο σπίτι δεν πίστευαν το κακό που τους είχε συμβεί

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν οι ληστές στην Φθιώτιδα ! Χτυπούν και την Μεγάλη Εβδομάδα

Ληστεία εκκλησία λαμία

Ανεξέλεγκτη είναι η εγκληματικότητα στον Νομό Φθιώτιδας. Τρεις ληστείες μέσα σε λίγες ημέρες αναστατώνουν τους κατοίκους της περιοχής. 

Την Μεγάλη Τρίτη, κουκουλοφόροι με πιστόλια και μαχαίρι "μπούκαραν" σε διαμέρισμα επαγγελματία στη Λαμία. Στο σπίτι υπήρχε και παιδί με ειδικές ανάγκες, ευτυχώς όμως οι ληστές δεν το πείραξαν.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, όλα έγιναν στις 8:30 το βράδυ, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντη στη Λαμία. Εκείνη την ώρα η μητέρα και η κόρη της οικογένειας είχαν πάει στην εκκλησία.

Στο σπίτι βρισκόταν ο 57χρονος πατέρας και ο γιος της οικογένειας, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις κουκουλοφόροι σκαρφάλωσαν στη βεράντα του 1ου ορόφου και μπήκαν μέσα στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα. 

Ο πατέρας ήταν στο μπάνιο. Εκεί τον βρήκαν οι ληστές, τον έδεσαν με δεματικά καλωδίων και τον κλείδωσαν. Το παιδί που ήταν στο δωμάτιό του δεν το έδεσαν, απλά το πρόσεχαν και του ζήτησαν να είναι ήσυχος.

Στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι, από το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν.

Λίγο αργότερα όταν η σύζυγος και η κόρη του ζευγαριού επέστρεψαν από την εκκλησία βρήκαν τον πατέρα δεμένο στο μπάνιο και το παιδί σοκαρισμένο στο δωμάτιό του.

Η Ασφάλεια Λαμίας διεξάγει έρευνες, ενώ γενικότερα η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας είναι στο πόδι για τον εντοπισμό των ληστών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top